Vyrobiť niečo z lásky, hoci aj narýchlo, sa vždy počíta. Keďže láska ide cez žalúdok a každý má rád…
Fašiangy sú obdobím radosti, tanca, zábavy a samozrejme aj špecifických jedál, ktoré sú späté s…
9. február je deň, kedy „oslavujeme“ toto chutné a univerzálne jedlo, ktoré si získalo srdcia…
Fašiangy nie sú to pravé bez šišiek a tak si v tomto období doprajeme túto sladkú pochúťku…
V polovici januára pribudla do jedálneho lístka rumunskej reštaurácie nezvyčajná novinka: v…
Vzťah medzi pizzou a ananásom je už dlho predmetom diskusií. Tento rok sa jedna reštaurácia v…
Krupoto, moderný výraz pre pokrm z jačmenných krúp, je kulinárskym pokladom, ktorý v posledných…
Kým leto je plné zmrzliny a šalátov, zima je plná polievok. Ak sa vývar a polievky v poslednom čase…
Koľko domov, toľko zvykov, koľko krajín, toľko rôznych receptov a jedál. Viaceré gastronomické…
Inšpirujte sa zimným výletom do Vlčích hôr na severovýchodnom cípe Slovenska, kde naša krajina…
Pravdepodobne sa aj vám už niekedy stalo, že vám pri korenení "ušla ruka". Kým presolené jedlo sa…
Keď za oknami klesnú teploty a vyštípaní mrazom sa vrátime do tepla, nič nepoteší viac ako tanier…