Koľko domov, toľko zvykov, koľko krajín, toľko rôznych receptov a jedál. Viaceré gastronomické…
Nie je ľahké polemizovať o gastronómii, pretože existuje toľko ľudí, koľko je chutí. Dlho sa však…
Vedeli ste, že aj použitý kuchynský olej, ktorý často končí vo výlevke, môže byť cennou surovinou?
Oplatí sa s ňou experimentovať, pretože je mimoriadne všestranná – ale pre dokonalý zážitok musíte…
V Mexiku sa dá použiť do každého jedla, ale na Slovensku ho ešte len objavujeme. Vzrušujúca…
Hoci je tom yum pôvodne thajské jedlo, v susedných krajinách, ako je Malajzia, Kambodža a Laos…
Keď pomyslíte na gastronómiu, Veľká Británia asi nie je prvé miesto, ktoré vám napadne. Existujú…
Cestoviny právom patria medzi obľúbené jedlá: zvyčajne sa ľahko pripravujú a dajú sa kombinovať s…
Na jeseň, počas chladných a daždivých dní, nám obzvlášť dobre padnú horúce, sýte a na vitamíny…
Jeseň plná úrody jabĺk je ideálny čas vyskúšať ďalšiu pochúťku v tvare gule, dánske aebleskiver.
Raňajky či večeru dokážeme premeniť na skutočný gastronomický zážitok s čerstvými žemľami…
Ak vás už omrzeli müsli alebo vaječné raňajky, oplatí sa pozrieť trochu ďalej na východ, pretože…