Így legyen a legegyedibb a bőröndöd!

A jó hír, hogy még új bőröndöt sem kell hozzá venni!

Fotó: Getty Images

Az emberek háromnegyede fekete bőröndöt vásárol, hiszen egyszerű, nem látszik rajta a kosz, megy mindenhez – viszont nehéz megkülönböztetni a többi 55 darab poggyásztól, ami még körbe-körbe fut a reptéri csomagkiadó szalagon. Erre ad jó megoldást a következő vicces termék.

Búcsúzzunk el a neonszínű szalagoktól, a fényes poggyászcímkéktől és a hivalkodó jelzésektől, amelyekkel eddig a poggyászunkat „díszítettük", hogy messziről kiszúrjuk, ha a szalagra került és időben vetődhessünk érte. Mostantól tegyük egyedivé a bőröndünket a saját arcunkkal!

Nincs több elveszett poggyász!

Fotó: Firebox

Egy angliai ajándék-webshop most egy olyan szolgáltatást kínál, amellyel megoldódik sok utazó gondja – ráadásul ötletetes ajándék a világutazóknak. A Firebox 30 fontért készít ilyen egyedi huzatokat, amelyen lehet például saját arcképünk mellett egy nyaralási emlékünk, vagy szeretett kutyánk fotója. A poliészter spandex anyagból készült bőröndhuzat 6 méretben rendelhető – ellenálló anyaga rugalmas és könnyen tisztítható (mosható) , azaz sokáig hasznos úti társunk lehet. A testreszabáshoz csak egy nagy felbontású, jó minőségű képre lesz szükségünk, amit fel kell töltenünk rendelés közben.

Még több ötlet

Fotó: Firebox

Ha már személyre szabott ajándék és utazás... Több ötletes utazási kiegészítőt rendelhetünk saját fotókkal a Fireboxról: textil szájmaszkot, autóba való légfrissítőt, takarót, törülközőt, névvel vagy képpel ellátott kempingszéket.

AMI MÉG ÉRDEKELHET