Vyhrajte cestu na prah vesmíru!

Ste pripravení vyraziť do sveta vesmíru a objavovania? Kennedyho vesmírne centrum je bránou do nekonečna. Na východnom pobreží Floridy sa nachádza jedna z najprestížnejších a najdôležitejších vesmírnych základní na svete. A vy vďaka Slovnaftu môžete teraz vyhrať päťdňový zájazd pre štyroch v hodnote 10 000 eur!

Foto: Kennedy Space Center

Vesmírne centrum je pomenované po bývalom prezidentovi Spojených štátov, Johnovi F. Kennedym, ktorý bol obdivovateľom vesmírneho výskumu a podporoval ambiciózny cieľ, viesť Ameriku k dosiahnutiu vesmírneho letu na Mesiac. Práve tu prebiehajú prípravy na každú vesmírnu misiu, kde sa testujú nové technológie, skúmajú vedecké možnosti a vykonávajú simulácie vesmírnych podmienok.

Čo všetko zažijete vo vesmírnom centre NASA?

Foto: Kennedy Space Center

Centrum láka turistov z celého sveta, vďaka svojmu návštevnému stredisku. Spoznáte históriu amerického vesmírneho programu prostredníctvom interaktívnych exponátov, videí a autentických artefaktov z vesmíru. Môžete sledovať štarty rakiet, navštíviť históriu misií Apollo a preskúmať modely vesmírnych lodí. Nezabudnite sa odfotiť s ikonickým logom NASA.

Zažite simuláciu raketoplánu Atlantis a cíťte sa ako ozajstný astronaut

Foto: Kennedy Space Center

Po príchode začnete svoju cestu spoznávaním prvých dní vesmírneho cestovania a slávnych misií Mercury a Gemini. Navštívite Rocket Garden a potom sa presuniete do Apollo/Saturn V Center, kde budete z blízka obdivovať najväčšiu raketu, aká bola kedy vyrobená. Pri expozícii raketoplánu Atlantis, sa dozviete viac o tomto programe. Môžete si tu vyskúšať simuláciu vesmírneho výstupu a urobiť fotku ako astronaut. Na výstave s názvom Stretnutie astronautov, si vypočujete ich skutočné príbehy. Skúsení zamestnanci vám poskytnú informácie o technológiách, ale aj o živote na Medzinárodnej vesmírnej stanici.

Vyhrajte zájazd do vesmírneho centra NASA

Foto: Kennedy Space Center

Prehliadka Kennedyho vesmírneho centra zvyčajne trvá približne 5 až 6 hodín a je to zážitok na celý život. Vy teraz môžete vyhrať rodinný výlet pre 4 člennú rodinu v hodnote 10 000€. V cene sú letenky, ubytovanie na 5 nocí, transfery, poistenie a vstup do centra.

Ako vyhrať?

Foto: Kennedy Space Center

Stačí ak budete tankovať a nakupovať na čerpacích staniciach a zbierať nálepky. Za 10 nálepiek zbieraných do 26.11.2023, si vyberiete ktorýkoľvek z výrobkov z kolekcie STARDUST so zľavou až do 60 % a pokladničný doklad zaregistrujete v súťažnom formulári do 3. 12. 2023. Automaticky ste v hre o rodinný výlet do Kennedyho vesmírneho centra na Floride. Nezabudnite, že so zákazníckou kartou Slovnaft Move získate výrobky ešte výhodnejšie. Pripravte sa na štart a vyhrajte svoje miesto ešte dnes.

AMI MÉG ÉRDEKELHET