Luxus pre štyri labky na štyroch kolesách: BMW X7 xDrive40d Poldo Dog Couture Edition

BMW Italia a Poldo Dog Couture vstúpili do spolupráce, ktorá spája automobilový luxus s vrcholom módy pre domácich miláčikov.

Foto: BMW Group

Táto jedinečná fúzia vyústila do vytvorenia vozidla, ktoré definuje pojem luxusného cestovania pre domácich miláčikov a ich majiteľov. Nová éra cestovania na mieru je tu pre ľudí s dostatkom peňazí a pre tých, pre ktorých je ich psík viac než plnohodnotným členom domácnosti.

Definícia prepychu a inovácií

Foto: BMW Group

BMW X7 xDrive40d Poldo Dog Couture Edition nie je len autom; je to definícia prepychu a inovácií. Pod kreatívnym vedením Rosselly Barbuto, kreatívnej riaditeľky Poldo Dog Couture, prináša toto auto elegantnú cestovnú súpravu pre psov, ktorá je synonymom luxusu. Exteriér vozidla sa pýši sofistikovaným dvojfarebným prevedením, kombinujúcim elegantnú čiernu s exkluzívnym lakovaním BMW Individual "Oxford Green". Interiér je však miestom, kde remeselná zručnosť naozaj vyniká. Majstri tesári do dizajnu starostlivo zapracovali ebenové drevo, zatiaľ čo čalúnenie Alcantara pridáva dotyk mäkkosti a luxusu, ktorý nemá obdoby.

Maximálna bezpečnosť a pohodlie pre psíkov

Foto: BMW Group

Hlbší pohľad do cestovných súprav šitých na mieru odhaľuje premyslenosť, ktorá presahuje estetiku. Každý prvok, od štýlovej koženej vôdzky a obojku po pohodlný sedací vankúš a termo fľašku na čerstvú vodu, bol starostlivo vybraný, aby zabezpečil maximálnu bezpečnosť a pohodlie pre našich štvornohých pasažierov. Porcelánové misky sú na ebenovom podnose, ďalej tu sú hygienické vrecká, vlhčené obrúsky a inovatívny ionizátor esencií od Luca Maffeiho.

Ráno v lese

Foto: BMW Group

Celé auto predstavuje koncept rána v lese, kde vzduch napĺňa symfónia živicových vôní, zachytávajúc podstatu prírody a pokoj. Táto zmes vôní a estetiky má za cieľ poskytnúť pokojné a pohodlné prostredie pre domácich miláčikov a ich majiteľov. Z každej cesty má vytvoriť nezabudnuteľný zážitok.

Keď sa zamyslíme nad cestou od počiatočného modelu založeného na predchádzajúcej verzii X7, ktorý bol predstavený pred viac ako dvoma rokmi, po tento najnovší koncept, je jasné, že BMW Italia a Poldo Dog Couture nielen sledujú trendy, ale ich aj určujú.

Foto: BMW Group

Keď sa pozrieme do budúcnosti, jedna vec je jasná: luxus na štyroch kolesách pre pasažierov so štyrmi labami už bol zadefinovaný a nikdy nevyzeral tak štýlovo.

Sledujte aj naše profily na sociálnych sieťach, aby ste neprišli o žiadne novinky:

Pod menom Drive Slovensko nás nájdete na TikToku, Instagrame, YouTube aj Facebooku.

AMI MÉG ÉRDEKELHET