Tavaszi utazás? Íme 5 ok, ami miatt Bruges a tökéletes úti cél

Bruges városa

Ha szeretnénk elkerülni a nyári tömeget, akkor a tavasz a legideálisabb időszak, hogy városnézést szervezzünk. Belgium bájos kisvárosa, Bruges, már a 2008-as Erőszakik (angol cím: In Bruges) előtt is népszerű célpontnak számított, de a film bemutatása után Bruges történelmi óvárosa a legtöbb utazó bakancslistájára került. Rajzos-videós kedvcsináló a hangulatos belga ékszeres dobozhoz, ahol olyan élmény sétálni, mintha időutazáson vennénk részt.

Gyakran „észak Velencéjeként" emlegetik a belga kisvárost, amely macskaköves utcáival, középkori hangulatot árasztó kőépületeivel minden évszakban elbűvölő, de a tavasz első hónapjában még a turistákat is elkerülhetjük. Ha ez még nem lenne elég motiváció, akkor a helyi kézműves sörfőzdék, a csokoládéboltok és a kanálisokban úszkáló békés hattyúk látványának ígérete biztosan meggyőz minket, hogy felvegyük a bakancslistánkra.

Rajzos videónkban 5 látnivalót hoztunk a hangulatos belga kisvárosból, Bruges-ből. Illusztráció és animáció: Vincze Dóra/Drive ...

A velünk élő középkor – 5 látnivaló Bruges-ben

Illusztráció és animáció: Vincze Dóra/Drive Magazin

AMI MÉG ÉRDEKELHET