Kúzlo espressa aj na cestách

Ani na cestách autom nemusíme postrádať naozaj dobrú kávu, a to ani keď nemáme cestu okolo Fresh Corner. Predstavíme Vám nástroje, pomocou ktorých sa dá aj počas cesty pripraviť veľmi kvalitný osviežujúci nápoj.

Foto: Getty Images Hungary


Wacaco Nanopresso

Foto: Wacaco

Tento drobný kávovar si nevyžaduje žiadny, ani 12 voltový zdroj prúdu, veď tlak 18 barov, ktorý je potrebný na dobré espresso, sa vytvára pumpovaním počas použitia. Horúcu vodu môžeme dávkovať hoci aj z termosky a zo sotva 30 dekagramového zariadenia za pár sekúnd získame chutnú, bohatú kávu obohatenú masívnym krémom. Praktická a veľmi kompaktná cestovná súprava obsahuje puzdro, vstavanú šálku aj čistiacu kefu.

Waeco Coffee-Maker de Luxe

Foto: Getty Images Hungary

Všetci cestujúci auta alebo malého autobusu si môžu dať naraz kávu z kávovaru Waeco, fungujúceho na 12 voltov, veď tento člen radu produktov De Luxe dokáže naraz uvariť aj 8 dávok skvelého espressa. Tento nástroj klasických tvarov, ktorý sa dá namontovať na pult alebo na stenu, je optimalizovaný predovšetkým do obytných prívesov, kempingov, na pikniky na odpočívadlách pri cestách, ale môžeme si ho so sebou zobrať aj na loď, ak máme chuť - a loď. Coffe-Maker je vybavený aj bezpečnostným vypínačom a poskytuje kvalitu, na ktorú sme u Waeco zvyknutí.

Handpresso Auto Hybrid

Foto: Handpresso

Hybridný kávovar do auta, s prevádzkovým tlakom 16 barov, funguje na 12voltov, jeho tvar je prispôsobený držiaku na pohár v aute a pomocou tlakomeru a zvukových signálov inštruuje používateľa počas prípravy kávy. S kávovou kapsulou aj s mletou kávou dosiahneme na ceste najvyšší pôžitok z kávovania.

Bialetti 8 Cup

Foto: Getty Images Hungary

Bez prúdu, ručným tlakom, takzvaným francúzskym spôsobom pripraví 900 ml kávy toto mimoriadne kvalitné cestovné zariadenie Bialetti. Hoci je táto technika kontroverzná, ten kto na ňu nedá dopustiť, sa v prístroji prestížnej značky nesklame. Talianska značka totiž vyrába „Ferrari medzi mokka kávovarmi", neriskujeme teda veľa, ak sa preň rozhodneme.

AMI MÉG ÉRDEKELHET