Eszpresszóvarázs útközben is

espresso

A nyári vagy őszi autós túrák, utazások alkalmával sem kell nélkülöznünk az igazán jó kávét, akkor sem, ha éppen nem esik útba egy Fresh Corner. Olyan eszközöket mutatunk, amelyekkel akár menet közben is elkészíthető a kiváló minőségű frissítő.

Wacaco Nanopresso

ekokapszula.hu

Semmilyen, még 12 voltos áramforrást sem igényel ez az apró kávéfőző, hiszen a jó eszpresszóhoz szükséges 18 baros nyomást pumpálással kell előállítani a használata közben. A forró vizet akár termoszból is adagolhatjuk, és az alig 30 dekagrammos szerkezetből néhány másodperc alatt ízletes, gazdag, masszív krémmel megbolondított kávét nyerünk. A praktikus és igen kompakt úti készlet tokot, beépített csészét és tisztítókefét is tartalmaz.

​Waeco Coffee-Maker de Luxe

Az autó vagy kisbusz valamennyi utasa egyszerre kávézhat a Waeco 12 voltról üzemelő főzőjének segítségével, hiszen a sorozat De Luxe darabja 8 adag remek eszpresszót is képes egyszerre lefőzni. A pultra vagy falra is szerelhető, klasszikus formájú eszköz elsősorban lakókocsikba, kempingbe, út menti pihenőkben tartott piknikre optimalizált, de a hajónkra is magunkkal vihetjük, ha van kedvünk – és hajónk. A biztonsági kikapcsolóval is felszerelt Coffee-Maker hozza a Waecótól megszokott minőséget.

Handpresso Wild Pump Hybrid

Valamivel komolyabb szerkentyű, ám még mindig az elektromosságot nem igénylő kávéfőzők táborából érkezik a Handpresso 16 baros nyomással dolgozó gépe. A gondos formatervezésnek köszönhetően könnyed eleganciájú darab használata roppant egyszerű, és gyakorlatilag semmiféle karbantartást nem igényel. Finom és egyenletesen tökéletes krémmel szervírozza az eszpresszót, E.S.E. filterrel és őrölt kávéval is üzemeltethető, így kedvelt ízeinkről útközben sem kell lemondanunk.


AMI MÉG ÉRDEKELHET