A reggelin kívül minden szolgáltatásért fizetni kell a Four Seasons luxushajóján

A heti több mint 300 ezer eurós árba más szolgáltatás már nem fért bele.

Four Seasons Yacht

A Four Seasons-szállodalánc a közeljövőben hajóutakat is szervez majd — a kényelemből és eleganciából pedig itt sem adnak a megszokottnál lejjebb. Ha viszont elhatároznánk magunkat egy tengert átszelő utazásra, számoljunk azzal, hogy a méregdrága költségeken túl mindenért felárat kell fizetnünk.

330 ezer dollár, átszámítva 300 ezer euró. Ez az az összeg, amiért egy hétre igénybe vehetjük a Four Seasons luxushajójának legextrább lakosztályát, a Funnel Suite-ot.

Ebben viszont a napindító étkezés, kávé és üdítő kivételével semmi egyéb szolgáltatás nincsen benne. Ez az jelenti, hogy mindenért fizetnünk kell a közel 207 méter hosszú, 700 utas befogadására alkalmas úszó ékszerdobozon.

Ezt is olvasd el! A világ legdrágább hotelje egy tengeralattjáró

twitter.com

A hajó adta lehetőségek által azonban valószínűleg egyből kárpótolva érezhetik magukat az utasok. A panorámaablakok és privát teraszok mindenhonnan csodás panorámát biztosítanak. Továbbá a lakosztályok minden irányba eltolható falakkal rendelkeznek — így igény szerint átalakíthatóak az egyes térelosztások.

A már említett lakosztályok így akár 927 négyzetméteresekre is bővíthetők. Ezekbe belépve három hálószobával, beltéri és kültéri étkezővel, két külön nappalival, saját kis medencével és kültéri zuhannyal találkozunk.

Ez is érdekelhet: Hamarosan luxushajóúttal járhatjuk be az Antarktiszt

www.instagram.com

A hajókon rendelkezésre áll természetesen közös étterem, wellnessrészleg, edzőterem és egy hatalmas, 19 méter hosszú úszómedence is. A luxurylaunches.com cikke kiemeli, hogy minden utasra egy személyzeti tag jut, így mindenkinek gondját viselik és nem kell aggódni a kiszolgálás gyorsasága miatt sem.

​És hogy hova is tartanak ezek a luxushajók?

A cég bejelentése szerint 2026-ban indul útjára az első Four Seasons Yacht — mégpedig a Karib-tengeren és a Földközi-tengeren.

A lakosztályok foglalása már javában zajlik. Elsőként a Four Seasons törzsvendégek számára nyitják meg a helyeket, majd a fennmaradó szobákkal kapcsolatban a többi érdeklődőnek 10 ezer dollárt — 9300 eurót — kell letenniük lakosztályonként, hogy felkerüljenek egyáltalán a várólistára.

AMI MÉG ÉRDEKELHET