Tvoja horská sauna v Čutkovskej doline

Čutkovská dolina pri Ružomberku na Liptove je pre mnohých známa vďaka možnosti letných aktivít. Je to zároveň miesto pokoja a relaxu v prírode. V zimných mesiacoch však máme v tejto lokalite trochu iné odporúčanie - zoberte rodinu alebo priateľov a oddýchnite si v netradičnej horskej saune.

Foto: ruzomberok.bike

Tento malebný kútik prírody je obľúbeným miestom pre turistiku, rodinné výlety a najmä cyklistiku. Jeho krása spočíva v malebných horských scenériách, bujnej vegetácii a čistých horských potokoch.

Príbeh sauny

V roku 2020 sa skupina nadšencov rozhodla v Čutkove postaviť Cyklopoint. Je to také zázemie pre všetkých cyklistov, ale aj komunitu, ktorá sa stará o cykloznačenie v regióne a zároveň udržiava a buduje nové traily. Bola by však škoda, keby bol tento vkusný priestor počas zimy zatvorený, veď aktívni ľudia nie sú aktívni len v lete – sú to všetci lyžiari, bežkári, skialpinisti, turisti, nordic-walkeri a ďalší, ktorí sa hýbu aj počas chladných zím. Je to miesto otvorené pre každého aktívneho človeka, ktorý do týchto končín zavíta. V zime sa mení na priestor pre relax a regeneráciu síl. Hlavnou myšlienkou je žiť zdravo a v súlade s prírodou aj počas zimného obdobia.

Je to miesto otvorené pre každého aktívneho človeka, ktorý do týchto končín zavíta. V zime sa mení na priestor pre relax a regeneráciu síl.

Hlavnou myšlienkou je žiť zdravo a v súlade s prírodou aj počas zimného obdobia.

Foto: ruzomberok.bike

Sauna v Čutkovskej doline

Štýlová sauna v horskej doline

Súkromná sauna s panoramatickým výhľadom do prírody je k dispozícii výlučne na základe rezervácie na stránke https://ruzomberok.bike/tvoja-horska-sauna/.

Je určená pre súkromné skupiny s maximálnou kapacitou 6 osôb. V rámci vyhradeného saunovacieho cyklu má návštevník k dispozícii osušku a saunovaciu plachtu. Ochladzovanie je možné v pripravenom zázemí Čutkovského potoka, vo vnútornej sprche alebo počas zimných mesiacov aj na snehu. V rámci vyhradeného času je možné objednať si Banya rituál s ukážkami masáže pre celú skupinu od saunamajstrov. Relaxujete v modernom priestore na pohodlných ležadlách s možnosťou občerstviť sa rovno na mieste!

Foto: ruzomberok.bike

Oddychová časť sauny v Čutkovskej doline

Oslovte či pozvite rodinu, priateľov a urobte niečo pre svoje zdravie. V Čutkovskej doline pri relaxe v prírode sa to už dá aj počas krátkych zimných dní v príjemnom priestore v čarovnom prostredí. Tento nevšedný zážitok odporúčame!

Sledujte aj naše profily na sociálnych sieťach, aby ste neprišli o žiadne novinky:

Pod menom Drive Slovensko nás nájdete na TikToku, Instagrame, YouTube aj Facebooku.

AMI MÉG ÉRDEKELHET