Luxuskaland 007-esként

Egy utazási iroda James Bond küldetésein visz végig.

Fotó: Shutterstock

Száguldj Aston Martinnal, krúzolj a szigetek között kincs után kutatva, vagy épp ugorj ki a helikopterből, hogy nap végén a magánszakácsod készítse el a jól megérdemelt vacsorát: íme, az utazás új szintje, a James Bond-ihlette luxuskaland. Az árakhoz nem árt a pókerarc!

A brit Pelorus utazási iroda négy új exkluzív csomagjának köszönhetően bárki James Bondnak érezheti magát. Az exkluzív kémkaland-csomagokat a 007-es ügynök filmjei ihlették. A Pelorus négy különböző „küldetést” kínál az akciórajongóknak. Az egyik misszió során robbanószerkezeteket kell „hatástalanítani”, miközben tizenkét napon át kalandozunk Grönland lenyűgöző tájain.

Választható akciójelenetek

Fotó: Pelorus

Egy másik, tíznapos utazási csomag az Andamán-tengerre viszi az ügyfeleket, ahol thaiföldi szigetek között vitorláznak egy ellopott relikvia után kutatva, majd túl kell élniük a dzsungel kihívásait. Emellett a Skót-felföldön is üldözhetjük a rosszfiúkat egy Aston Martin volánja mögött, vagy a Dolomitokon át utazhatunk Velencébe (magánhelikopterrel, majd sílécen, végül sportkocsival), hogy ott Bond stílusában kortyolgassunk egy vodka-martinit.

Magánszakács és kastély 

Fotó: Pelorus

A „kémtevékenységek” után, a nap végén természetesen luxuskörülmények várnak az utazókra. Valamennyi csomaghoz ötcsillagos szállások (a luxushotelektől a fényűző apartmanokon át a privát kastélyokig) tartoznak, és amikor eljön az étkezés ideje, magánszakács áll a „titkosügynökök” rendelkezésére.

Drágán add az életed!

Fotó: Pelorus

Az árak a választott csomagtól függenek. A grönlandi fagyos tundrán 12 főre 500 ezer dollárba kerül az expedíció, míg a thaiföldi kalandokért 12 ezer dollárt kel fizetni fejenként. A skóciai autózás 15 ezer dollár páronként, míg a Dolomitoktól Velencéig tartó „küldetés” 10 ezer dollár egy napra.

AMI MÉG ÉRDEKELHET