Kemping: ezzel a 8 eszközzel profi séf lehetsz a vadonban

Ezzel a pár újdonsággal csak kényelmesebb lesz a szabadban főzni.

kemping autó lakóautó hegyek
Fotó: 123rf.com

Ha a tűzrakáshoz nem mindig van kedved, vagy nem megengedett éppen, akkor mutatjuk, milyen kelléket szerezz be, hogy profi séfnek érezhesd magad a hegyekben vagy akár egy elhagyatott parton is.

Sátrazás a természetben

Fotó: 123rf.com

Az egyik legbiztonságosabb nyaralás idén nyáron, vagy akár ősszel, ha elmenekülünk a városból a szabadba, lehetőség szerint olyan helyre, ahol nincsen sok turista. Véleményünk szerint, a legjobb, amit tehetsz, ha kinézel egy szép párnapos túraútvonalat és kempingezel, sátrazol a természetben. Nem kell feltétlenül tonhalkonzerven, zacskós levesen, főtt tojáson és szendvicsen élned, miközben csodaszép helyeket jársz be hátizsákkal oldaladon barátokkal vagy a családoddal. A kempingezés mostantól jelenthet főzős programot is a sportolás és a túrázás mellett.

A következő felszereléssel könnyen és kényelmesen főzhetsz akár egy komplikáltabb ételt is, instant kávé helyett ihatsz rendes kávét és megfelelően tárolhatod a hűtést igénylő ételeket. Természetesen nem azt állítjuk, hogy most azonnal szerezd be mindent, de már az egyikkel is lényegesebben boldogulsz majd, aztán szezononként kiegészíted majd új, modern holmikkal a kempingkonyhádat.

Kempingkonyha felső fokon

Fotó: nomadsport.eu


Összecsukható kemping tűzhely.

Amikre szükséged lehet

Fotó: nomadsport.eu


A kávé mindig legyen tökéletes, mindegy, hogy csak horgászol hajnalban vagy csúcstámadásra készülsz a hegyekben.

Hűtőtáska

Fotó: yeti.com


Hűtőtáska kicsit másképp, stílusosan és válra akasztható verzióban.

Víztisztító kanna


A főzéshez nem elég a víztisztítós kulacs, ilyen nagy kannára lesz szükséged.

Profi eszközök

Fotó: 4camping.hu


Kevés eszközt vigyél, de az legyen profi és kézre álló.

Hűtőláda

Fotó: 4caming.hu


A kültéri hűtőszekrényed, amibe leginkább a friss dolgokat tedd be (zöldség, tejtermék, hús), és így megvéded az erdő lakóitól és a nap melegétől is.

Üdv a konyhában!

Fotó: 4camping.hu


Ha kényelmesen szeretnél főzni és estére nem szeretnél derékfájást, akkor érdemes egy ilyen kis kempingberendezést is vinni magaddal.

Ne kockáztass!

Fotó: campingshop.hu


Nincs annál lehangolóbb, amikor előbb fogy el a gáz, mint ahogy elkészül az étel. Csak megbízható kemping gázplackot vásárolj!

Már csak szuper receptek hiányoznak? Jamie Oliverre mindig számíthatunk:

youtu.be

Jamie Cooks Summer Part 1/4
AMI MÉG ÉRDEKELHET