Ide utazik szívesen Kerekes Vica

És mi is örömmel vele tartanánk!

Új-Zéland
Fotó: Shutterstock

Szlovákiai magyarként Szlovákiában, Csehországban és Magyarországon is feltűnt már filmekben és sorozatokban. Kerekes Vica a közelmúltban lakóautóval járta be Magyarországot, imádja a hagyományos konyhát, a vonatozás és a kávézás pedig számára rituálé. Most pedig elárulta a Drive magazinnak a kedvenc úti céljait.

​Izland

Fotó: Shutterstock

Izland, ahol az Esőtündér című filmet forgattuk, kezdetben nem tetszett. Egy héten belül azonban minden megváltozott, és ma úgy érzem, akár élni is tudnék ott. Izlandon az ember nagyon közel kerül a természethez, a konyha pedig nagyszerű.

​Új-Zéland

Fotó: Shutterstock

Itt is főleg az ember és a természet közeli viszonya fogott meg. Az új-zélandiak úgy építik a házaikat, hogy a tájba illeszkedjenek. Csak ott éltem át azt az érzést, hogy az eget akár a kezem kinyújtásával is elérhetem.

​Magas-Tátra

Fotó: Shutterstock

Minden évben visszatérek ide, imádom a túrázást, a klasszikus útvonalakat, ahol a szemben jövő túrázóval köszönünk egymásnak. A csúcson pedig megesszük a magunkkal hozott kolbászt, főtt tojást és Horalkyt.

Ő Kerekes Vica:

Kerekes Vica (42) 1981-ben született Füleken. Tanulmányait a Pozsonyi Színművészeti Főiskolán végezte, több mint 80 szlovák, cseh, magyar, német, osztrák és amerikai filmben és sorozatban szerepelt. Legutóbb A szolgálólány és a Hétköznapi kudarcok c. filmekben láthattuk. A színjátszás mellett színjátszótanfolyamokat is vezet. Szlovákiai magyarként nem szereti az egészségtelen nacionalizmust, nézete szerint Európában meg kellene őriznünk a kultúrák és szokások sokféleségét.

AMI MÉG ÉRDEKELHET