Hyperdobrodružný koncept od Nissanu

Nissan Hyper Adventure sľubuje novú úroveň ekologického cestovania vo voľnom čase.

Foto: Nissan

Toto auto je špeciálne navrhnuté pre milovníkov prírody, ktorí hľadajú ekologické riešenia pre svoje outdoorové dobrodružstvá.

Vozidlo pre všetko

Foto: Nissan

Jadro tohto konceptu spočíva v technológii V2X (vehicle-to-everything), ktorá umožňuje vozidlu poskytovať elektrickú energiu kdekoľvek a kedykoľvek, a to s maximálnym rešpektom k životnému prostrediu. Či už ide o víkendový výlet do miestnych hôr alebo o niekoľkomesačnú cestu do odľahlých lokalít, Nissan Hyper Adventure je pripravený uspokojiť rozmanité potreby cestovateľov. Jeho veľkokapacitná batéria slúži nielen ako zdroj energie pre vozidlo, ale tiež umožňuje používateľom nabíjať ich zariadenia, osvetľovať kempovanie alebo dokonca dobíjať elektrické vodné skútre.

Pohon e-4ORCE

Ako názov napovedá, pokročilý pohon všetkých kolies e-4ORCE zabezpečuje plynulú a bezpečnú jazdu v rôznych terénoch, od zasnežených horských priechodov až po zablatené pralesné cesty.

Interiér sa mieša s exteriérom

Foto: Nissan

Vnútorný dizajn vozidla je navrhnutý s dôrazom na pohodlie a jednoduchosť používania vo všetkých situáciách. Prístrojový panel, ktorý sa spája s dolnou časťou čelného skla, funguje ako obrazovka so širokým zorným poľom. To vytvára efekt, ako keby bolo telo vozidla priehľadné a spojovalo vnútorný a vonkajší priestor.

Interiér tiež ponúka úložný priestor pre outdoorové vybavenie ako sú stany, lyže či dokonca kajak.

Zadné sedadlo, ktoré sa dá otáčať o 180 stupňov, poskytuje pohodlné sedenie obrátené smerom von z vozidla, čo je ideálne pre kempovanie, prípravu na lyžovačku alebo len tak na obdivovanie scenérie.

Foto: Nissan

Nissan Hyper Adventure je skutočne navrhnutý tak, aby podporil širokú škálu outdoorových dobrodružstiev s pohodlím, bezpečnosťou a dostatočným zásobovaním energie.

Zdá sa, že Nissan opäť posúva hranice inovácií v oblasti ekologickej mobility a s konceptom Hyper Adventure otvára nové možnosti pre milovníkov prírody a cestovateľov, ktorí hľadajú harmonický spôsob, ako objavovať svet bez zbytočnej záťaže na naše životné prostredie.

Sledujte aj naše profily na sociálnych sieťach, aby ste neprišli o žiadne novinky:

Pod menom Drive Slovensko nás nájdete na TikToku, Instagrame, YouTube aj Facebooku.

AMI MÉG ÉRDEKELHET