Luxus mini lakókocsi kalandvágyóknak

Könnyű, kényelmes és nagyon menő.

Egy lakókocsi, ami környezetbarát, aerodinamikus, vagyis nem növeli meg brutálisan a fogyasztást, és nagyon praktikus. Az izlandi Mink márka dobta piacra a négyévszakos, fűtéssel ellátott Sports Campert, aminek őszintén szólva nehéz ellenállni.

Fotó: Instagram

A cseppformájú lakókocsi a skandináv puritanizmus és funkcionális dizájn újabb nagyszerű példája. Az alváz nélküli, aerodinamikus kagylóstruktúrának köszönhetően mindössze 490 kilogrammos, így akár elektromos járművel is vontatható, anélkül, hogy jelentősen befolyásolná a hatótávolságot, míg az alacsony súlypont és a 33 cm-s hasmagasság bármilyen terepen stabilitást biztosít. A tágas belső térben kétszemélyes matrac (140x200 cm) kapott helyet, a panorámatető és az oldalajtók kör alakú ablakai pedig kellően világossá teszi a guruló szobát.

A Mink 2.0 Sports Campert éjszaka LED-technológiás tetőlámpa világítja meg, a szórakozást 4 USB-csatlakozó szolgálja.

Fotó: Instagram

A lakókocsi opcionálisan napelemmel is felszerelhető. Az oldalfalak közé beépített kisebb ágy (140x50 cm) gyerekek számára alkalmas, de ki is vehető, vagy állítható magasságának köszönhetően polcként is használható. A minőségi műanyagból készült 30 mm vastag falakat 19 mm-s szigeteléssel látták el, amit Webasto fűtésrendszerrel kombináltak, így akár fagypont alatti hőmérséklet sem tarthat vissza minket a kirándulástól.

A puding próbája:

youtu.be

MINK 2.0 SPORTS CAMPER
AMI MÉG ÉRDEKELHET