Moon Palace Golf & Spa Resort, Mexiko

Cancún je jedným z najobľúbenejších turistických letovísk v Mexiku. Nachádza sa na karibskej strane Mexika, v štáte Quintana Roo a oddychovať tu budete na nádherných bielych plážach s tyrkysovým morom. Letovisko ponúka luxusné ubytovania, skvelé jedlo a pulzujúci nočný život. Oddychujte na pláži, choďte šnorchlovať, spoznajte mayské pyramídy a okúpte sa v cenotách.

Foto: Moon Palace Cancun

Cancún je ideálnym miestom na relax pre páry, rodiny s deťmi, ale aj dobrodruhov všetkých vekových kategórií, ktorí hľadajú dobrodružstvo, ba dokonca aj golfistov. Ak chcete nájsť všetko pod jednou strechou, ubytujte sa v hoteli Moon Palace Golf & Spa Resort.

Rezort s piatimi hviezdičkami

Foto: Moon Palace Cancun

Tento dynamický all inclusive rezort sa nachádza len 15 minút od letiska v Cancúne a 40 minút od mesta Playa del Carmen. Ponúka vynikajúce gurmánske jedlá a neobmedzené množstvo prémiových nápojov. Užite si nedotknuté pláže, 27-jamkové golfové ihrisko, prvotriedne kúpele, exotické výlety či nočnú zábavu.

Spite ako v bavlnke

Foto: Moon Palace Cancun

Viac ako 2000 izieb s moderným nábytkom a s výhľadom na rezort, do záhrady alebo na oceán. Všetky izby sú vybavené nonstop izbovou službou, dávkovačom alkoholu, minibarom, LCD televízorom, dvojitou vírivkou, balkónom, trezorom, či kávovarom. Golfové vily sa nachádzajú hneď vedľa golfového ihriska.

Láska ide cez žalúdok

Foto: Moon Palace Cancun

V hoteli nájdete viac než 16 reštaurácií a barov, ktoré ponúkajú jedinečné gastronomické zážitky z celého sveta. Či už preferujete mexickú, ázijskú alebo brazílsku kuchyňu, talianske špeciality, morské plody, sushi alebo iné chute, prídete si na svoje. K dispozícii sú snack bary, bazénové bary, pizzeria, plážové bary a diskotékový salónik, ktorý je otvorený do tretej ráno.

Aktivity pre deti, tínedžerov aj dospelých

Foto: Moon Palace Cancun

Golfisti si zahrajú na ihrisku s výhľadom na Karibik. Kto sa chce okúpať, zájde si na pláž, kde môže relaxovať alebo vyskúšať vodné športy. Deti zabaví detský klub s rôznymi aktivitami a programami. Vaši tínedžeri budú milovať salónik pre tínedžerov Wires, kde si vyskúšajú simulátor surfovania flow rider, lezeckú vežu, biliard a iné aktivity. Aktívni hostia majú k dispozícii dva fitness centrá, plážový futbal a volejbal, ping-pongové stoly, ukážky potápania, ale aj možnosť požičania bicyklov. Ak chcete len zresetovať myseľ, navštívte meditačnú záhradu a využite hodiny jogy alebo pilatesu.

Nechajte sa rozmaznávať

Foto: Moon Palace Cancun

Po celodenných aktivitách si doprajte relax v jednom z najlepších spa centier v Mexiku. Každý hosť má možnosť vyskúšať 39 wellness miestností, vírivky, bazény s teplou a studenou vodou, tlakové sprchy, rôzne procedúry a masáže, ošetrenie tváre, manikúru či pedikúru, ktoré sú šité na mieru vašim potrebám.

AMI MÉG ÉRDEKELHET