Ubytovacie zariadenia Airbnb, o ktorých ľudia básnili na Instagrame v roku 2023

Od Indonézie po Kostariku.

ilustrácia

Hotely už dávno nie sú len miestom na prespanie. Moderní cestovatelia sa zaujímajú aj o to, ako miesto vyzerá a niektoré hotely sú samy o sebe destináciou. Spoločnosť Airbnb si je tohto trendu vedomá a na svojej stránke na Instagrame zostavila zoznam domov a apartmánov, ktoré získali najviac srdiečok.

Quintay Casablanca, Čile

Tento apartmán s jednou spálňou sa nachádza 90 minút od hlavného mesta Čile Santiaga a je pokojný a zároveň ľahko dostupný. Quintay Casablanca sa nachádza na pobreží, je obklopený útesmi a sviežimi záhradami, čo prilákalo 7968 používateľov.

​Eco Bamboo House, Indonézia

Táto zelená luxusná vila ukrytá na západnom brehu rieky Ayung na Bali získala na Instagrame 6888 lajkov. Nachádza sa 25 minút od mesta Ubud a ponúka dve spálne s vlastným príslušenstvom, obrovskú obývaciu izbu a súkromný vyhliadkový bazén.

​Dom v džungli, Mexiko

Tretím najobľúbenejším príspevkom v roku 2023 je Jungle Home, ktorý sa nachádza v Tulume, so 6651 lajkami. Tento apartmán s tromi spálňami je ideálny pre tých, ktorí sa chcú trochu utiahnuť, pretože jediný, kto tu ruší pokoj, je štebot vtákov. Okrem toho sa nachádza len 10 minút od pláže a 4 minúty jazdy autom od centra mesta.

​Vila s výhľadom na oceán, Kostarika

Táto moderná luxusná vila sa nachádza severne od pláže Santa Teresa v Kostarike a ponúka nádherný výhľad zo štyroch priestranných spální, vonkajšej terasy a veľkolepého bazéna so slanou vodou.

​Toskánsky dom na strome, Taliansko

Moderný dom na strome v tieni olivovníkov na okraji Florencie v srdci Toskánska je ideálny na romantickú dovolenku. Ubytovanie má samozrejme všetko, čo by ste mohli potrebovať: plne vybavenú kuchyňu, podkrovnú spálňu, súkromnú terasu, ale aj spoločný tenisový kurt a bazén.

Keď už hovoríme o Toskánsku: Objavte slnečné Toskánsko, najromantickejšiu časť Talianska

​Lagoon Float Camp, Kanada

Na juhozápadnom pobreží Kanady, uprostred starých lesov rezervácie Clayoquot Sound, sa nachádza miesto, ktoré si zamilujú milovníci prírody. Stan uprostred vody je samozrejme vyhrievaný a pre vaše pohodlie je k dispozícii sauna.

​Upstate A-Frame, USA

V New Yorku nájdete nielen množstvo veľkomestských možností, ale aj súkromnejšie ubytovanie. Napríklad A-Frame, ukrytý v srdci údolia Hudson, ponúka tri izby pre pohodových turistov. Celý dom je obklopený prírodou a v okolí sa nachádza množstvo turistických chodníkov.

​Chic Log Cabin, USA

Ďalším obľúbeným ubytovacím zariadením v New Yorku je Chic Log Cabin, vzdialený dve hodiny jazdy autom od centra mesta. Tento zrub na pobreží s krbom je ideálny na dovolenku strávenú čítaním, hraním stolových hier alebo dokonca saunovaním.

​Glamping na kvetinovej farme Tanglebloom, USA

Tieto ubytovacie zariadenia, označované ako glamping (glamour + camping), spájajú zážitok z kempovania s pohodlím a tak je to aj v tejto minimalistickej chate vo Vermonte. Chata so sklenenou strechou ponúka v noci pozorovanie hviezd a vďaka vonkajšej kuchyni a vírivke je ideálnym romantickým útočiskom.

Meditatívne ​útočisko na pláži, Austrália

Táto súkromná chata na juhu Austrálie, juhovýchodne od Melbourne, je obklopená sériou vápencových útesov vystupujúcich z mora. Ubytovanie bolo postavené s ohľadom na životné prostredie. Výsledkom je, že dom Airbnb sa zameriava na minimalizmus, ale samozrejme má všetko, čo potrebujete na malé načerpanie energie.

Sledujte aj naše profily na sociálnych sieťach, aby ste neprišli o žiadne novinky:

Pod menom Drive Slovensko nás nájdete na TikToku, Instagrame, YouTube aj Facebooku.

AMI MÉG ÉRDEKELHET