GASTROZÁŽITKY NA CESTÁCH

Ak vás na cestách naprieč Slovenskom doženie hlad, na vybraných čerpacích staniciach Slovnaft najdete skvelú teplú kuchyňu. Gastronomický koncept prináša okrem vyladenej ponuky jedál aj čerstvé limonády a raw dezerty.

Foto: Slovnaft

Poznáme to všetci. Hladní cestovatelia ľahko stratia ostražitosť i náladu. Či už vyrážate za prácou, výletmi alebo rodinou, dlhšie cesty sú vždy spojené s potrebou dobiť si baterky. Nie vždy však máte chuť na obľúbený hotdog alebo bagetu. Vďaka novým reštauráciám Fresh Corner na čerpacích staniciach Slovnaft vám však nemusí byť smutno za domácou kuchyňou starej mamy. Dôkazom je dvojica reštaurácií na čerpacích staniciach Slovnaft-Pohranice na rýchlostnej ceste Pribina pri Nitre v oboch smeroch, ktoré od otvorenia hostia desiatky spokojných hladošov denne.

INŠPIROVANÉ DOMÁCOU KUCHYŇOU

Foto: Slovnaft

Hneď po vstupe do podnikov Fresh Corner vás očarí interiér s rustikálnymi prvkami, vzápätí vaše zmysly opantá vôňa čerstvého menu, elegantne naservírovaného formou teplého bufetu. Jedlá sa varia priamo na mieste počas celého dňa, ponuka sa mení v závislosti od stavu zásob. Odporúčame začať prvým chodom. V pravidelnej ponuke sú dve výdatné polievky, napríklad silný hovädzí vývar alebo domáca kapustnica, a k tomu chrumkavé pečivo. Druhý chod si už namiešate sami. Pochutnať si môžete na dobrej domácej klasike, ako sú kurací alebo bravčový rezeň, ražniči, živánska, grilované a pečené mäso, ale aj plnený zemiak v šupke. Z príloh si môžete zvoliť pečené baby zemiačky, ryžu, miešané šaláty či čerstvú zeleninu.

VYBERTE SI PODĽA CHUTI

Foto: Slovnaft

Ak si neviete vybrať, môžete ochutnať hneď z viacerých jedál. Funguje to jednoducho: platíte za veľkosť taniera, ktorý si zvolíte pre prílohy, zeleninu a šaláty. Malý tanier vyjde na 2,49 eura, veľký stojí 5,49 eura. Za mäso sa platí extra podľa počtu kusov. Zvolené menu môžete doplniť domácimi sezónnymi limonádami. Je na vás, či dáte prednosť osviežujúcej uhorkovej alebo lahodnej jahodovej. Kto uprednostňuje čerstvé šťavy, tiež si príde na svoje. Ponuka dezertov sa mení, spravidla tu nájdete ľahké raw koláčiky. Samozrejmosťou je čerstvá káva Fresh Corner.

Foto: Slovnaft

AMI MÉG ÉRDEKELHET