PICK-UP A OBYTNÉ AUTO V JEDNOM – MNOHOSTRANNÝ CANOO

Startup Canoo z Los Angeles predstavil nový koncept. Firma, špecializujúca sa na výrobu elektromobilov, ohlásila príchod svojho tretieho modelu, postaveného na báze vlastnej modulárnej platformy.

Foto: Canoo


Dizajn všestranného pick-upu, ktorý sa dá využiť aj ako obytné auto, si v podstatných rysoch zachoval svojský štýl Canoo. Hoci pôsobí puritánsky, je zároveň moderným vozidlom.

Foto: Canoo

Na druhej strane je oveľa robustnejší, a to vďaka masívnym nárazníkom, širokým bočniciam a ochranným krytom pre offroady. Na 18-palcové disky sú nasadené terénne pneumatiky.

Foto: Canoo

Aj interiér konceptu sa vyznačuje minimalistickým dizajnom a odolnými materiálmi. V zadnej časti môžete podľa potreby vytvoriť druhý rad sedadiel alebo odkladací priestor.

Foto: Canoo

Základná dĺžka vozidla je 4677 mm. Elektromobil sa dá zväčšiť na 5400 mm vďaka dôvtipnému predĺženiu batožinovej časti. Veľmi praktické sú aj sklopiteľné pracovné stoly, umiestnené nielen po bočných stranách, ale aj v prednej časti konceptu.

Foto: Canoo

Vo vozidle sú nainštalované vysúvacie schody, ktoré sa zídu, ak zvolíte model s nadstavbou v zadnej časti, určenej na strešný stan.

Foto: Canoo

Predbežná rezervácia pick-upu Canoo v Spojených štátoch už odštartovala, prvé vozidlá by mali doraziť k majiteľom začiatkom roka 2023.

Foto: Canoo

AMI MÉG ÉRDEKELHET