INOVATÍVNA NOVINKA OD HYMERU

Pred troma rokmi predstavil Hymer vizionársky koncept VisionVenture. Na tohtoročnom Caravan Salon v Düsseldorfe uviedol sériovú verziu off-roadového obytného auta.

Foto: Hymer

Hymer Venture S je, podobne ako spomínaný koncept, postavený na platforme Mercedes-Benz. Kompaktné vozidlo so šírkou 2,1 metra ponúka strechu nad hlavou pre dve osoby a je ľahko ovládateľné aj v tvrdom teréne.

Foto: Hymer

Pri návrhu interiéru sa dizajnéri inšpirovali luxusnými apartmánmi. Vedľa pohodlnej sedačky nájdete skladací stolík, vyrobený z tvrdého bambusu. Kuchynská časť dostala čierne matné lakovanie. Police, zásuvky a priehradky multifunkčnej skriňovej zostavy sa dajú nastaviť podľa vlastných potrieb. Spodné dvere zadnej, obojsmerne posúvateľnej časti slúžia cez deň ako prístavok.

Foto: Hymer

Priestor WC a umývadla dokážete pomocou pohyblivej steny zmeniť na sprchový kút. Keď obrátite sedadlo spolujazdca, získate sklápací pracovný ostrovček. Na pneumatickej výklopnej streche sú pripevnené solárne panely.

Foto: Hymer

Pod strechou sa nachádzajú dve postele, prístupné vstavanými schodmi. Bočná stena tejto časti je vyrobená z materiálu hrubého sedem centimetrov s voštinovou štruktúrou, má výborné izolačné vlastnosti a je odolná voči vetru aj dažďu. Interiér je vybavený šiestimi 230-voltovými zásuvkami a ôsmimi USB portmi.

HYMER VENTURE S

Foto: Hymer

  • DĹŽKA: 6360 m
  • MAX. CELKOVÁ HMOTNOSŤ: 4100 kg
  • MAX. VÝKON: 190 k
AMI MÉG ÉRDEKELHET