​Brit kráča 2 mesiace na Ibizu kvôli drahej letenke

Dúfa, že sa tam dostane včas.

Ibiza

Hoci pútnickú trasu El Camino prešlo mnoho ľudí, len málokto by sa odvážil ísť pešo na dovolenku do cudzej krajiny. Ale 21-ročný britský mladík Henry Moores sa pri pohľade na cenu leteniek na Ibizu rozhodol urobiť presne to. Plánuje tam doraziť práve včas na začiatok sezóny večierkov.

Henry Moores, mladý Brit, sa jedného dňa rozhodol napísať na Instagram Waynovi Linekerovi, majiteľovi populárneho ibizského klubu O Beach Ibiza:

Ahoj Wayne, ak odpovieš na túto správu, pôjdem z domu na Ibizu pešo.

Na jeho prekvapenie mu majiteľ klubu odpovedal, ba čo viac, v spoločnom videu na Instagrame vyjadril nápadu mladého „šialenca" podporu a prisľúbil, že sa s ním na Ibize stretne na jeden alebo dva drinky. Stretnutie sa uskutočnilo v Londýne.

Moores vysvetľuje, že na 2 325 kilometrov dlhú cestu sa vydal práve dnes, druhého marca.

Mimochodom, nie je to mladíkova prvá veľká pešia túra. V rámci svojho posledného projektu vyzbieral 20 000 libier (približne 23 000 Eur), keď prešiel z rodného Macclesfieldu do Paríža.

Myslel som si, že jednoducho pôjdem pešo na Ibizu, pričom budem zbierať peniaze pre charitu a stretnem sa s Waynom Linekerom. Rozprával som sa s ním a dokonca som sa dostal do jeho bytu, čo bolo úžasné

− slová mladíka sú citované v článku v Mirrore.

Očakáva sa, že púť na Ibizu bude trvať dva mesiace a Moores prejde Francúzsko a Španielsko. Na ostrov bude cestovať trajektom a jeho odvážny nápad sa stretol s takým pozitívnym ohlasom u jeho priateľov a rodiny, že po príchode ho bude čakať viac ako 15 ľudí.

Hoci Moores bude musieť denne prejsť takmer 40 kilometrov, aby sa tam dostal, mladík sa neobáva, že po príchode na Ibizu nebude mať energiu na párty.

Predpokladá sa, že Lineker pozve svojich hviezdnych priateľov, aby sa k nemu pripojili, keď 2. mája pricestuje, a na svojom profile na TikToku oznámi, ktorým charitatívnym organizáciám budú môcť prispieť tí, ktorí by chceli prispieť na jeho projekt.

Sledujte aj naše profily na sociálnych sieťach, aby ste neprišli o žiadne novinky:

Pod menom Drive Slovensko nás nájdete na TikToku, Instagrame, YouTube aj Facebooku.

AMI MÉG ÉRDEKELHET