Napínavé dobrodružstvá: prežite akčné scény Jamesa Bonda v Európe!

No Time To Die
Foto: Universal Pictures

Európa zohrala v histórii filmov o Jamesovi Bondovi významnú úlohu, od benátskych gondol cez otáčavú budovu vo švajčiarskych Alpách až po automobilovú naháňačku na Atlantickej ceste v Nórsku. Či už ste ambiciózny kaskadér alebo len vášnivý fanúšik, nová iniciatíva nám teraz dáva možnosť zažiť dobrodružstvá agenta 007.

Spoločnosť EON Productions, ktorá stojí za sériou o Jamesovi Bondovi, a Black Tomato prišli s jedinečným projektom: vďaka partnerstvu medzi týmito dvoma spoločnosťami môže teraz akčné sekvencie z filmov zažiť každý. V hre v skutočnom svete s názvom Assignment: Europe budú môcť cestovatelia navštíviť rovnaké európske lokality, aké počas svojich misií navštívil samotný James Bond. Výlety vedú „vnútorní agenti" a návštevníci si môžu vybrať z ponuky špecifickej pre danú krajinu a šitej na mieru.

www.youtube.com

NO TIME TO DIE - Extrait Norway Car Chase Toyota Land Cruiser Rover Defender James bond 007

Webová stránka ponúka širokú škálu možností na výber, pričom zážitky sú navrhnuté tak, aby si každý fanúšik našiel tú správnu možnosť. Exkluzívne výlety zahŕňajú pohľady do zákulisia a návštevy miest natáčania.

Napríklad v Nórsku si môžete sadnúť za volant a na vlastnej koži zažiť naháňačku v aute No Time to Die. Po jazde úchvatnou krajinou Atlantickej cesty môžete svoje dobrodružstvo zakončiť bungee jumpom z úvodnej scény filmu GoldenEye.

Prečítajte si aj: Miesta, kde sa natáčal najnovší James Bond

www.youtube.com

James Bond. Scotland. Skyfall

Výlet do Škótska sa začína na hrade Eilean Donan, škótskej základni MI6 vo filme Jeden svet nestačí. Odtiaľ môžeme nasadnúť do Aston Martina a odviezť sa k brehom jazera Loch Laggan, ktoré sa objavilo v najnovšej bondovke. Potom si už len stačí vychutnať piknikový obed s Bollinger's, známym ako „šampanské Jamesa Bonda", pri jazere.

Deň zakončíte letom helikoptérou na panstvo Macallan, kde sa uskutoční súkromná ochutnávka niektorých z najlepších whisky vrátane ročníka 1962, ktorý popíjal zloduch Raoul Silva vo filme Skyfall.

Samozrejme, žiadne bondovské dobrodružstvo nie je úplné bez trochy nebezpečenstva: pre adrenalín Island. Juhovýchodnú časť krajiny môžete preskúmať na snowboarde, snežnom skútri alebo dokonca helikoptérou − táto možnosť pripomína scénu z filmu Die Another Day, keď postavy utekajú z ľadového paláca miliardára Gustava Gravesa.

www.youtube.com

The Car Chase in Iceland (Die Another Day, 2002)

Na Islande môžete tiež absolvovať zipline nad ľadovcami a vystúpiť na Svinafellsjökull. Svoje slalomárske schopnosti si môžete vyskúšať v lagúnach Jökulsárlón a svoje úsilie zavŕšiť trojchodovým piknikom bohatým na šampanské Bollinger.

(Matador Network)

Sledujte aj naše profily na sociálnych sieťach, aby ste neprišli o žiadne novinky:

Pod menom Drive Slovensko nás nájdete na TikToku, Instagrame, YouTube aj Facebooku.


AMI MÉG ÉRDEKELHET