Lepšie balenie v malíčku

To, že sa z dovolenkára stáva cestovateľ, zistíte aj podľa toho, že sa pri narodeninách či pri vianočnom stromčeku najviac vytešuje z vychytávok, ktoré mu uľahčujú život na cestách. Niet divu. V bežné dni máme svoj komfort, no na cestách to chce veľa improvizácií, kompromisov alebo šikovných pomocníkov.

Foto: Acrodo

O tom, aké vychytávky cestovatelia potrebujú, aby zostali pripojení a nabití pri elektronike, sme písali len nedávno. No zbaliť sa na cesty – to chce dobrú povahu alebo dobré nervy. Vy môžete mať dobrú výbavu. Tu sú tri tipy na to, čo by mal mať každý cestovateľ.

KOMPRESNÝ VAK

Foto: Acrodo

Ostrieľaní cestovatelia sa už dávno nebalia tak, že sa celou váhou tela zaprú do kufra, aby ho dokázali zavrieť. Používajú kompresné obaly alebo vaky, ako je napríklad Acrodo Compression Bag. Niektoré dokážu strojnásobiť úložný priestor, a to bez použitia pumpy. Hoci ide o drobnosť, s ich pomocou sa stane balenie vecí jednoduchšie a odpadne dilema, čo z kufra vyhodiť.

CESTOVNÉ SETY NA KOZMETIKU

Foto: Beveetio

Čaká vás cesta lietadlom a riešite otázku, do čoho si zbaliť obľúbené telové mlieko, parfum, odličovač, micelárnu vodu či krém na tvár? Stačí si zaobstarať cestovnú súpravu nádob, ako je napríklad Beveetio Travel Bottles. V ponuke sú aj balenia, ktoré obsahujú rozprašovače či praktické nálepky. Fľaštičky a flakóny sú spravidla vyrobené z priehľadného plastu, vďaka čomu nehrozí, že si popletiete šampón s balzamom. Cestovné sety na drogériu nájdete už aj v supermarketoch.

AUTO KOŠE NA SMETI

www.youtube.com

Usams ZB192 Car Trash Bag

Kto cestuje autom s deťmi alebo sa vyberie na dlhší výlet, zakrátko zistí, že sa mu vo vozidle nahromadili odpadky. Počnúc parkovacími lístkami a končiac šupkami z ovocia či obalmi zo sladkostí. Osvedčeným riešením sú fixné alebo skladacie smetné koše, vďaka ktorým budete mať poriadok vo vozidle. Navyše, odpadky budú počas celej cesty v uzavretej vodotesnej nádobe.

AMI MÉG ÉRDEKELHET