Nová Panamera 2024: Športový luxus v digitálnom šate

Pripravte sa na nový rok 2024 s Porsche Panamera, ktorá prináša skvelú kombináciu luxusu, technológie a výkonu.

Foto: Porsche AG

Táto elegancia na kolesách zaujme nielen výkonom, ale aj moderným interiérom a množstvom technologických vychytávok.

Moderný interiér s nádychom Taycanu a Cayenne

Interiér novej Panamery je ako z iného sveta. Prevzaté dizajnové prvky z Taycanu a Cayenne prinášajú menej tradičných ovládačov a viac displejov. Väčšina funkcií auta je dostupná na dosah prsta cez dotykové obrazovky. To všetko v kabíne, ktorá vyzerá fantasticky a zároveň ponúka pohodlie a komfort pre štyroch cestujúcich.

Displeje všade kam sa pozriete

Foto: Porsche AG

Panamera sa môže pochváliť 12,6-palcovým digitálnym prístrojovým panelom, spojeným so stredovým dotykovým displejom a ďalším displejom pre spolujazdca. Tieto technologické skvosty umožňujú ovládať takmer všetko - od klimatizácie až po osvetlenie a výhrev sedadiel.

Výkon e-hybridnej technológie

Foto: Porsche AG

Nové Panamera prichádza s výkonnými E-Hybrid motormi, vrátane modelu Turbo E-Hybrid s motorom V8. Systémový výkon až 680 koní a elektrický motor integrovaný do prevodovky zaručujú nielen úsporu hmotnosti, ale aj efektívnosť. Pre milovníkov klasiky má Panamera pod kapotou 2,9-litrový V6 motor, ktorý poskytuje silu a dynamiku.

Jazdná dynamika a komfort

Foto: Porsche AG

Nová Panamera má inovatívny podvozok Porsche Active Ride, ktorý udržuje auto stabilné aj v zákrutách a ponúka skvelé jazdné vlastnosti. Systém PASM znamená, že môžete prepínať medzi športovým a komfortným nastavením, pričom auto vždy zostáva presne tam, kde chcete.

Luxus bez kože

V rámci ekologického prístupu ponúka teraz Porsche interiéry bez kože, kombinujúce tkaninu Porsche Race-Tex so vzorom „Pepita“. Samozrejme, pre tradičných zákazníkov sú k dispozícii aj kožené povrchové úpravy.

Dostupnosť a ceny

Nová Panamera 2024 je už teraz dostupná na objednávku, pričom sa na trh dostane na jar 2024. Základný model Panamera začína na sume 107 800 €, zatiaľ čo Panamera Turbo E-Hybrid začína od 192 500 eur.

S týmto cenovým rozpätím je Porsche Panamera 2024 samozrejme viac, než len auto. Je to kombinácia životného štýlu, výkonu a technológie. S novými inováciami a prispôsobením sa modernému životnému štýlu je Panamera pripravená zaujať na každej ceste.

Sledujte aj naše profily na sociálnych sieťach, aby ste neprišli o žiadne novinky: Pod menom Drive Slovensko nás nájdete na TikToku, Instagrame, YouTube aj Facebooku.

AMI MÉG ÉRDEKELHET