Štefan Svitko a jeho rodina

Podpora rodiny dôležitá pre pohodu a úspech, priznáva bez okolkov dakarská legenda.

Foto: Slovnaft


Vrcholoví športovci dávajú do výkonu všetko... Dobrým príkladom je aj Štefan Svitko - jazdec Slovnaft Rally Teamu. Motorkami doslova žije celý rok. Jeho poctivá príprava, tvrdý tréning a poriadna dávka odhodlania prinášajú svoje ovocie. Števo je na Dakare už viac ako desaťročie súčasťou absolútnej svetovej špičky kde získal titul „LEGENDA.“

Seriál pre moto nadšencov: Štefan Svitko a jeho rodina

www.youtube.com

Seriál pre moto nadšencov: Štefan Svitko a jeho rodina

Na svojej ceste za ďalšími úspechmi potrebuje nielen kvalitné prémiové palivo Slovnaft EVO Plus, či špičkové mazivá MOL Dynamic, ale aj podporu tých najdôležitejších. Priamo na Dakare sú to hlavne členovia Slovnaft Rally Teamu, ale počas celého roka sú mu veľkou oporou jeho najbližší – manželka Katka a dcérky Sofi a Sárka.

www.youtube.com

Seriál pre moto nadšencov: Štefan Svitko a jeho rodina

Akokoľvek je rally jazdec zocelený tvrdým tréningom a extrémnymi podmienkami, ktoré ho počas súťaže čakajú, Števo bez okolkov priznáva, že veľmi dôležitá pre jeho pohodu a úspech je podpora rodiny.

Dcérky si už krátko po čokoládovom adventnom kalendári pripravujú ďalší, pre ne však oveľa dôležitejší. Ste zvedaví, ako tento kalendár vyzerá?

Vyberte si aj vy to najlepšie pre svoj motor a jazdite na prémiových palivách EVO Plus s trojitým efektom ako Štefan Svitko. Pre jazdu poháňanú tým najlepším.

Sledujte aj naše profily na sociálnych sieťach, aby ste neprišli o žiadne novinky:

Pod menom Drive Slovensko nás nájdete na TikToku, Instagrame, YouTube aj Facebooku.

AMI MÉG ÉRDEKELHET