A szakértő elárulta, milyen tárgyat használ, hogy biztonságban legyen hotelszobájában

Újabb egyszerű trükk egy kis extra biztonságérzetért.

egy hölgy egy szállodai szobában

Egy légiutas-kísérő nemrégiben több tippet is megosztott, amelyeknek köszönhetően az összes szállodai tartózkodása alatt biztonságban érzi magát, írja az Express. Mutatjuk, mit tesz a stewardess a nyugodtabb alvásért.

A TikTokon csak Cici néven ismert légiutas-kísérőt saját bevallása szerint előfordul, hogy kétes hírű hotelekben szállásolják el, ezért mindig végigmegy egy ellenőrző listán, amikor legelőször beteszi a lábát egy szállodai szobába. Videói egyértelmű tanulsága, hogy utazás közben számára semmi sem fontosabb a biztonságnál, ezért érdemes lehet megfogadni a tanácsait.

www.tiktok.com

My most viewed video. I strongly suggest you order a wedge alarm or safety security lock(see my b1o) but in the mean time you can use this method or the washcloth method. #hotelsafetytips #hotelsafetyhacks #travesafety #solotravelers

Egy nemrégiben készült videóban Cici azt javasolja az utazóknak, hogy mindig számolják meg, hány ajtónyira található szobájuktól a legközelebbi kijárat vagy a lépcsőház. Ez akkor hasznos, ha tűz esetén túl sötét van, vagy nem látunk rendesen a füsttől, így ugyanis már emlékezetből is tudni fogjuk, hol hagyhatjuk el a leghamarabb az épületet.

www.tiktok.com

Replying to @Yo mama #greenscreenvideo thank you to @clintemerson for his explanation #travelsecurity #flightattendanttips #flightattendantstories #hotelsafety #hotelsafetytips @ℂ𝕚ℂ𝕚 𝕚𝕟 𝕥𝕙𝕖 𝕊𝕜𝕪 ✈️ #flightcrew #travelsafetytips #solotravel #solotravelertips

A légiutas-kísérő – számos kollégájához hasonlóan – minden szállodai szobájában ellenőrzi a zuhanyzót, a szekrényeket és minden más olyan helyet, ahol valaki elbújhat, hogy megbizonyosodjon róla: egyedül van a szobájában. Egy új trükk pedig extra biztonságérzetet nyújt számára:

elárulta, hogy mindig kivesz egy kis törölközőt a fürdőszobaszekrényből, és a bejárati ajtón található zár köré tekeri, hogy azt ne lehessen feltörni.

Alternatívaként Cici azt is javasolja, hogy akasszunk egymásba két ruhafogast, majd kössük össze velük az ajtón lévő magasabbra szerelt zárat és a kilincset. Ahogy videóiban is látszik, így senki nem tudja majd kinyitni az ajtónkat egy esetleges pótkulccsal sem, és nyugodtan alhatunk.

A légiutas-kísérő akkor is a lehető legóvatosabb, amikor idegeneket enged be a szobájába.

„Ha valaki bekopogtat hozzád, és a szobaszervízre hivatkozik, de nem rendeltél semmit, ne engedd be, és azonnal hívd a recepciót”

– tanácsolja.

AMI MÉG ÉRDEKELHET