A szakértő éberségre bíztat minket: a szállodai szobákban mindig ezt a részét ellenőrizzük először

Pár másodpercbe telik az egész.

szállodai szoba

Egy tapasztalt légiutas-kísérő elárulta, melyek azok a helyek, amelyet mindenképp ellenőrizzünk le miután átvettük a szállodai szobánkat. A teljes biztonságunk érdekében pedig egy fogasos módszert sem árt megjegyezni!

Allyah McIntyre amerikai légiutas-kísérő népszerű TikTok-csatornáján elárulta, hogyan ellenőrzi, nem rejtőzött-e el valaki érkezése előtt kibérelt szobájában.

Ez is érdekelhet: Az időjárástól függ, mennyit kell fizetni ebben az ázsiai luxushotelben

Nem érdekel, hány szállodába megyek, soha nem fogom abbahagyni a rutinomat. Mindent ellenőrzök, de ezt már tudjátok

− osztotta meg gondolatait a stewardess.

Allyah mindent átnéz, mielőtt teljesen belakná szobáját: beles az ajtók, a függönyök mögé, a nagy szekrényekbe, az ágyak alá és még az ágyneműtartóba is.

Ezt is olvasd el! 5 ok, hogy miért foglalj szállást közvetlenül a szállásadónál

www.tiktok.com

📍 My hotel security routine. | Stay Safe!! #flightattendant #hotel #safety #adayinthelife #futureflightattendants

Szerinte egyébként a függöny mögött bújhatnak meg leggyakrabban a kéretlen vendégek. A leggyorsabb módszer ennek ellenőrzésére egy fogas, amelyet érdemes végighúzunk az ablak előtt.

Számtalanszor előfordult már, hogy kizártak a szobámból, vagy elfelejtettem a kulcsomat. Majd mikor odamentem a recepcióra, új szobakulcsot kértem és kaptam anélkül, hogy igazoltam volna magam

mesélte a légiutas-kísérő, aki szerint elsőre paranoiásnak tűnhetnek ezek a szokásai, a biztonságra azonban nem árt mindig odafigyelnünk, legyen szó akár Airbnb, akár hagyományos hotelszobáról.

Allyah elárulta, hogy arról szintén mindig meggyőződik, hogy szállodai szobája teljesen zárható-e. Az extra biztonság érdekében pedig mindig magával visz egy hordozható ajtózárat is.

AMI MÉG ÉRDEKELHET