Így töltsd a telefonod a hotelben, ha otthon felejtetted a töltőt!

Mert csak a legfontosabb dolgok szoktak otthon maradni...

töltés
Fotó: Shutterstock

Az utolsó pillanatra hagyod a bepakolását, mert még kicsit töltöd utazás előtt a telefonodat... Aztán ott marad a konnektorban. Ha a telót és a kábelt nem, csak az adaptert felejtetted el, van egy hasznos tippünk, a videóban pedig több travel hackkel is találkozhatsz!

Ha gyorsan kell bepakolnunk utazáskor vagy csak kapkodunk, könnyen előfordulhat, hogy olyan nélkülözhetetlen és hétköznapi dolog nem jut eszünkbe, mint a telefontöltő adapter, az olvasószemüveg vagy a gyógyszereink. Telefontöltőt sok repülőtéren lehet méregdrágán vásárolni, de mi lenne, ha ezt az összeget inkább egy finom ebédre vagy múzeumbelépőre költenéd az utazásod alatt?

Fotó: Shutterstock

Sokáig észre sem vesszük utazás közben, ha otthon felejtettük a telefontöltő adapterét, hiszen az út idejére felkészült utazóként úgyis powerbanket viszünk, aztán a szálláson vagy a hotelben döbbenünk rá, hogy valami otthon maradt... Armen Adamjan influenszer, TikTokker olyan kreatív tartalmakat készít, amiben a saját tapasztalataiból táplálkozva ad másoknak hasznos tippeket. A következő videóban több travel hacket is megmutat, de mi egyre figyeltünk fel igazán: a hotelszoba tévéjén tölti a telefonját, hiszen ma már minden okostévé alapfelszereltsége az USB-csatlakozó. Mivel a tévé sosincs teljesen kikapcsolva (csak, ha kihúzod), egész nap és éjjel tud tölteni. Nézd meg Armen többi trükkjét is!

AMI MÉG ÉRDEKELHET