Ide utazik szívesen a természetes borászat szakértője

Fotó: Shutterstock

Zuzana Barnákova, természetes borokat készítő borásszal beszélgettünk, és azt is kiderítettük, hol vannak a kedvenc helyei.

A pozsonyszőlősi és a récsei szőlőhegyek

www.instagram.com

Pozsony csodálatos városrészei, a település többi részéhez képest egészen sajátos feelinggel rendelkeznek. Csak végig kell sétálni rajtuk, hogy inspirációra találjunk. Ezt mindenkinek ki kellene próbálnia.

Selmecbánya

Fotó: Shutterstock

Nem csak azért szeretem, mert ott tartottam az első bemutatómat, és mert nagyszerű volt a fogadtatás. Ebben a festői kisvárosban mindenhova el lehet jutni gyalogosan, a helyi gasztronómia pedig kiváló. Ide mindig nagy örömmel térek vissza.

Dél-Franciaország

Fotó: Shutterstock

Luberon, Senanque apátsága

Egy nyarat töltöttem ott, és belé szerettem. A provence-i Luberon környékén számos, tradíciókat őrző település található, csodálatos piacokkal. Az ott élők csak ezeken vásárolnak élelmiszert. Nagy kedvencem még Aix-en-Provence, rendszeresen visszajárok ide.

Az én városom: Nagyszombat

www.instagram.com

Egykor nem szerettem, pedig ott születtem és nőttem fel. Az új polgármester vezetése alatt a város megszépült, a közterek rendkívül hangulatosak lettek. A belváros szűk utcáin és a városfal mentén tett séták mindig nagy élményt jelentenek. A város nagy előnye, hogy minden látványossága gyalogosan is elérhető.

AMI MÉG ÉRDEKELHET