Zuzana Kronerová kedvenc helyei

Kedvenc világvárosa New York, feltöltődni pedig az erdőben tud. De itthon hol érzi magát a legjobban?

Fotó: Shutterstock

A cikkünk előző részében interjúban mutattuk be a legoptimistább színésznő eddigi legnagyobb kihívásait és legizgalmasabb alakításait, párkapcsolatának titkát és az élethez használt receptjét. Most pedig meglessük, melyek a szívének legkedvesebb helyek.

Besztercebánya

Fotó: Shutterstock

A nagybátyám és a nagynéném ebben az Urpín alatt elterülő városban élt. Gyerekként gyakran töltöttem náluk a nyári és a téli vakációt. Az unokatestvéreimnek én voltam az ideiglenes kishúguk, a nagynéném mindig befonta a hajam.

Liptó

www.instagram.com

Ide kötnek apai nagyszüleim gyökerei. Nagymamám Gombásról (Hubová), nagyapám Ľubochňáról származott. Liptóújvár (Liptovský Hrádok), Kisporuba (Liptovská Porúbka), Liptószentmiklós, Deménfalu (Demänová) – ma is nagyon szívesen járunk ide vissza a családdal.

Pozsony

Fotó: Shutterstock

Amióta a munkám miatt sokszor távol vagyok az otthonomtól, Pozsony egyre kedvesebb és fontosabb számomra. Pozsonynak sok arca van, végtelen sok bájos szeglettel és rejtett zuggal, ahová a zaj és a nyüzsgés nem ér el.

Prága

www.youtube.com

Why PRAGUE is the BEST CITY in EUROPE

Az utóbbi időben a legtöbb munkám éppen a cseh fővároshoz köt. Szerencsére nagyon szeretem, sok mágikus hely van itt. És bár sok ismerősöm menekül a városból, én mindig örömmel térek ide vissza.

Turócszentmárton

www.instagram.com

Itt születtem, és bár a szüleim még kiskoromban új lakhelyükre, Pozsonyba vittek, Turócszentmártonnal kapcsolatban mindmáig nosztalgia fog el. Az ottani, azóta is magas színvonalat képviselő színházban a szüleim szép éveket töltöttek.

AMI MÉG ÉRDEKELHET