Legyél tulajdonos több közös apartmanban, és nyaralj Európa 5 különböző országában!

Vége a szálláskeresgélésnek, és az úti célod is adott lesz.

Fotó: August

Több európai vakációs ingatlanban is vehetünk magunknak részesedést, így a legszebb európai desztinációkon elfelejthetjük a fárasztó szálláskeresgélést.

Az egyedülálló üzleti modell keretében Chamonix-tól Barcelonáig elérhető öt különböző apartman 1/21 arányú részesedése. Mélie Dunod és Nico Watzenig éveken át foglalkozott azzal, hogy gazdag ügyfeleknek segített megvásárolni és felújítani vakációs ingatlanokat Európa-szerte. Franciaország, Spanyolország és Olaszország között ingázva figyeltek fel arra, hogy valójában mennyire korlátozott lehetőségeket nyújt egyetlen vakációs apartman birtoklása, főleg, hogy a kontinensen megannyi gyönyörű hely vár minket.

A TULAJDONOSOK ÁTLAGBAN MINTEGY 35 NAPOT TÖLTENEK AZ INGATLANBAN, AMELY ÍGY AZ ÉV 11 HÓNAPJÁBAN ÁLTALÁBAN ÜRESEN ÁLL.

Ez a felismerés vezetett az August nevű vállalkozás megalapításához, amelynek a lényege, hogy az ügyfél egyszerre öt különböző európai ingatlanban szerezhet legalább 1/21 arányú részesedést. A vásárlók így egy luxusapartman árának a töredékéért egyszerre öt lakást használhatnak, ami jelentősen bővíti a nyaralási lehetőségeiket.


Hol lehet ingatlanod?

Fotó: August

Az August több csomagot kínál, a csúcsot a Premium jelenti. Mindegyik csomagban több ajánlat is megjelenik évente, így például, aki most fizeti ki a Premium kollekció 680 ezer eurós árát, 1/21 arányú részesedést szerez öt darab egyenként négy- vagy ötszobás ingatlanban, amelyek a Francia-Alpokban, a Riviérán, Mallorcán, Toszkánában és az angliai vidéki környezetbentalálhatók. A Signature kollekció ugyanezeket a desztinációkat kínálja, de kisebb apartmanokkal és alacsonyabb áron.

EGY MÉG OLCSÓBB LEHETŐSÉG RÉVÉN CANNES, BARCELONA, PÁRIZS ÉS RÓMA EGY-EGY LAKÁSÁBAN KAPUNK RÉSZESEDÉST.

Emellett az August egy másik ajánlatában lehetőség van egyetlen ingatlan 1/8 arányútulajdonlására is. Ha valamilyen oknál fogva el szeretnénk adni a csomagrészünket, az August azt is intézi. Minden ingatlan teljes mértékben az adott résztulajdonosoké, az Augustnak semmilyen részesedése sincs benne – így az esetleges értéknövekedés vagy – csökkenés is csakis a tulajokat érinti. Az August viszont egy havi díj ellenében vállalja az épület teljes karbantartását és az összes ügyintézést.

Na de hogyan lehet megosztozni az időn?

Fotó: August

A legfontosabb kérdés természetesen az, hogy ki mikor használhatja az adott apartmant? A cég erre egy pontalapú foglalási rendszert dolgozott ki, amely mindenki számára egyenlő mértékű hozzáférést biztosít a vakációs csúcsidőszakokban is – az egy évvel korábbi foglalástól az azonnali, spontán utazásokig (amennyibben a rendelkezésre álló pontszámok megengedik ezt).

EGY VÁSÁRLÓ TÖBB RÉSZESEDÉSI EGYSÉGET IS SZEREZHET (MAXIMUM NÉGYET), AMELLYEL MEGNÖVELI A RÁ ESŐ HASZNÁLATI IDŐT IS.

Az eddigi tapasztalatok alapján, az ügyfelek sokkal minőségibb családi és baráti utazásokról számoltak be, főleg a gyerekek élvezik, hogy egy évben akár öt különböző helyen is vakációzhatnak.

Forrás: Robb Report

AMI MÉG ÉRDEKELHET