Mivel szállítsd a szörfödet? Hát BMW robogóval...

Elektromos robogó a vízparti utakhoz. Nemcsak tengerre jó!

Fotó: BMW

A BMW Motorrad, a német márka motorkerékpáros részlege összefogott a járművek átalakítására szakosodott ausztriai Vagabund Moto dizájnstúdióval. Az exkluzív BMW CE 04 elektromos robogó így a tengerparti városok ideális közlekedési eszközévé alakult át.

Az egyedi jármű nem csupán a fehér, sötétzöld, bézs és fekete árnyalatokból összeálló, kifejezetten látványos színösszeállításának köszönhetően különbözik a szériaváltozattól, hanem számos új, praktikus tartozékot is kapott. Az egyik egy Peli tárolódoboz, amiben egy csomó hasznos holmi elfér, a másik egy speciális állvány, amelyen a NOA által kifejezetten e koncepcióhoz tervezett szörfdeszka kapott helyet. A technikai paraméterek nem változtak, így a 42 LE teljesítményű elektromos erőforrás 2,6 mp alatt gyorsítja fel a robogót álló helyzetből 50 km/h-ra, a 8,9 kWh kapacitású akkumulátortelep pedig 130 km-es maximális hatótávolságot tesz lehetővé.

Mondjuk közép-európai vizeken nem árt hozzá egy árboc meg egy gabelbaum is, hátha nem lennének elég nagyok a hullámok...

www.youtube.com

BMW introduces a new electric scooter for surfers
AMI MÉG ÉRDEKELHET