Motoros kirándulások 3 kontinensen BMW-vel

Szabadulj ki, vesd bele magad!

Fotó: bmwgroup.com

Garantáltan egyedülálló élményben lesz részük azoknak, akik jövőre beneveznek a BMW és az Elephant Moto által szervezett, The Great Getaway elnevezésű motorostúrák valamelyikére. A résztvevők ugyanis a túramotorozás hőskorát megidéző BMW R 18 modellek nyergében térképezhetik fel Costa Ricát, az Egyesült Államokat vagy éppen Portugáliát.

A nyolcnapos túrák során nemcsak a motorkerékpárt biztosítják, hanem gyakorlatilag mindent megszerveznek: a csomagba idegenvezetés, szállás és étkezés, kísérő jármű és számos társasági esemény is tartozik. A BMW R 18-asok zord partok mentén, sűrű erdőkben, hegyek és vízesések mellett kanyarognak majd, a vállalkozó kedvűek egyedi helyeket és izgalmas embereket ismerhetnek meg, helyi és nemzetközi ételeket kóstolhatnak, és a kifejezetten a túrákra szabott szálláshelyeken töltődhetnek majd fel a következő napra.

www.youtube.com

The Great Getaway — Experience the ultimate journey

A túránként legfeljebb tizenkét fős csoport garantálja a gyors haladást a napi 150–200 kilométeres szakaszokon, az esti közös szórakozást és az intenzív közös élményt a „városi napon”, ahol a résztvevők elmerülhetnek a híres városok olvasztótégelyében: a Costa Rica-i San Joséban, a portugáliai Lisszabonban és az egyesült államokbeli Portlandben.

INFÓ

Időpontok:

1. Costa Rica
2022. március

2. Portugália
2022. április–június

3. Egyesült Államok
2022. augusztus–október

Webcím:
www.thegreatgetaway.net

AMI MÉG ÉRDEKELHET