​Teraz môžete dovolenkovať na súkromnom ostrove v Španielsku

ostrov Illa da Creba

Malý súkromný ostrov pri západnom pobreží Galície, neďaleko Santiaga de Compostela, známeho ako koniec El Camino, je teraz k dispozícii na prenájom. Ostrov Illa da Creba bol kedysi skalnatým výbežkom, teraz je však pokrytý sviežimi zelenými stromami a nachádza sa na ňom odľahlý stredomorský luxusný hotel.

Ostrov Illa da Creba, ktorý sa nachádza na severozápade Španielska, bol prvýkrát zakúpený pred 50 rokmi. José Penas v rozhovore pre Independent povedal, že keď ostrov kúpil jeho starý otec, bola to len hŕstka skál, ale stála cenu auta.

O päťdesiat rokov neskôr je ostrov s priemerom 1 km pokrytý stromami a stojí na ňom vila, v ktorej môže bývať 12 ľudí. K bývalému rodinnému domu teraz patrí bazén, vírivka, fitnescentrum a kúpele a rezidenciu lemuje zelená záhrada s grilom.

Toto miesto je určené pre tých, ktorí chcú niečo iné, ktorí majú trochu iný spôsob myslenia

− opísala Penas túto destináciu.

Preto tí, ktorí si tento priestor prenajmú, majú možnosť zúčastniť sa na rôznych individuálnych programoch, ako je napríklad balíček „work mania detox". Okrem toho má rekreačný dom k dispozícii súkromného kuchára, ktorý zabezpečuje správne stravovanie.

www.youtube.com

Travesia Illa da Creba

Ostrov, na ktorom sa môže ubytovať 12 osôb, si možno prenajať za 9 200 EUR za noc.

Dizajn a výzdoba ubytovania sú inšpirované morom, najmä lovom mušlí v regióne. Väčšinu elektrickej energie v Crebe vyrábajú veterné turbíny a cena zahŕňa transfery, stravu, vodné športy a upratovanie.

Viac informácií o ostrove nájdete tu.

Foto: A Creba Private Island

Sledujte aj naše profily na sociálnych sieťach, aby ste neprišli o žiadne novinky:

Pod menom Drive Slovensko nás nájdete na TikToku, Instagrame, YouTube aj Facebooku.

AMI MÉG ÉRDEKELHET