Dubaj újabb nagy dobása

Armin van Buuren februárban fellép a dubaji Untold fesztiválon, itt pedig megnézhtejük a Burdzs Kalifán forgatott fellépését.

Untold

Az UNTOLD, a világ egyik legnagyobb fesztiválja a pénzt nem kuporgató városban, Dubajban készül debütálni 2024 februárjában. Ráadásul a világ egyik legjobb DJ-je, Armin van Buuren már a zsebükben van. De addig is, íme egy lenyűgöző zenei és vizuális alkotás van Buurentől és a Burdzs Kalifától.

Fotó: UNTOLD

Az Egyesült Arab Emírségek Gazdasági és Turisztikai Minisztériuma támogatásával az UNTOLD Dubai a nemzetközi szórakoztatóipari világ új látványossága akar lenni. Az ország első megafesztiválját a lenyűgöző Expo City Dubaiban rendezik majd, varázslatos élményt ígérve. Az UNTOLD Dubai és Armin van Buuren a világ legmagasabb épületéről, a Burdzs Kalifáról indította útjára az exkluzív show-t.

Armin van Buuren, aki 21 éve zsinórban ott van a világ öt legjobb DJ-je között, és akit eddig ötször választottak meg a világ első számú trance DJ-ének, a nyitórendezvényen a Burdzs Kalifa 149. emeletén mixelt, és az UNTOLD csapatával együtt zenetörténelmi pillanatot hozott létre. A rekorder szett augusztus 16-tól tekinthető mega holland DJ YouTube-csatornáján. Ez eddig a valaha volt legmagasabban előadott DJ-szett, és az első olyan show, amely a világ legnagyobb LED-képernyőjét használta.

www.youtube.com

Armin van Buuren x UNTOLD Dubai Performance
A történelmi 41 perces szett egy zenei és filmes remekmű.

A videós csapat 20 terabájtnyi adatot forgatott 18 darab 4K-felbontású videokamerával. Összesen 10 kamera a Burdzs Kalifáról készített hihetetlen felvételeket, 8 kamera pedig a sivatagot filmezte a naplemente aranyló fényében. Emellett 4 drón 830 méter magasan repült, lélegzetelállító videókat filmezve a DJ show-ról.

Az UNTOLD Dubairól az untold.ae honlapon regisztrálva lehet több információt megtudni.

AMI MÉG ÉRDEKELHET