Elefántles a dzsungelben, buborékházakból

Különleges, természetközeli luxusélményt ígér egy thaiföldi hotel.

A buborékszobákon kívül még rengeteg szolgáltatása van a szállodának, de ez a legkeresettebb közülük.

Az Anantara Golden Triangle hotel Thaiföld egyik legkeresettebb szállodája, mégpedig pont a Jungle Bubble, azaz a dzsungelbuborék miatt. Kérdéses persze, hogyan épülhetett egy ekkora szálloda egy elefántrezervátum kellős közepére, mindenesetre ez jó marketingfogás, mert azzal reklámozza magát a komplexum, hogy így segítik az ázsiai elefántok fennmaradását.

Az elefántles szolgáltatást azoknak ajánlják, akik különleges élményt keresnek a nyaralás alatt. A dzsungelles olyan utazóknak való, akik nem érik be a kényeztető masszázsokkal, finom ételekkel, hanem valami extrémebbre vágynak. Az állatokat egyébként ott gondozzák a szálloda környékén, minden reggel rutinszerűen etetik őket és viszik mosdani, sétálni, tehát ezek az emberekhez szoktatott vadállatokról van szó.

Hogy az ormányos óriások jól láthatók legyenek, az egyik kedvenc legelőhelyükhöz építették az átlátszó, felfújt bungalókat, amelyeket 1254 amerikai dollárért (kb. 390 000 Ft) vehetünk igénybe Jungle Bubble Adventure csomagban – ebben nemcsak a szállás és nézelődés van benne, hanem az állatok gondozása, simogatása és all inclusive ellátás is 3 napig (2 éjszaka). A szálloda emellett folyamatosan támogatja a Golden Triangle Asian Elephant Foundation állatmentő alapítványt, amelynek legfőbb tevékenysége, hogy rosszul tartott, megkínzott elefántokat karolnak fel Thaiföldön, hogy aztán állatorvosok, képzett állatgondozók és helyi családok gondoskodjanak e védett faj egyedeiről.

A szálloda a Mekong folyó mellett épült, így a környék már önmagában csodás, hegyek és buja növényzet veszi köbe. Sőt, az nyitott lobbiból egyszerre látható Mianmar és Laosz, ezért kapta a hotel a Golden Triangle – magyarul arany háromszög – nevet. A területen 21 elefántot gondoznak, amelyek, bár eredetileg is ezen a területen éltek, egytől egyig mentett állatok,

A Golden Triangle Hotel képekben

Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


Jó reggelt kívánnak az elefántok!

www.instagram.com

Login • Instagram


AMI MÉG ÉRDEKELHET