Ingyen tanulhatunk a finneknél boldogságot

A szerencsés résztvevők helyben is kipróbálhatják, mitől boldogok a finnek.

boldogság
Fotó: Shutterstock
A finnek már megint a legboldogabb nemzet lettek, viszont ők szeretnék, ha más is megtanulna boldognak lenni. Ehhez pedig ingyenes kurzussal segítenek hozzá 10 szerencsés látogatót helyben, de ha lemaradnánk, még mindig részt vehetünk az online kurzuson.

Fotó: Visit Finland

Az idén is a világ legboldogabb országának választott Finnország lakói számára visszatérő kérdés: mégis, hogyan csinálják mindezt, mitől olyan boldogok? A Visit Finland központi turisztikai hivatal szerint ez nem valami misztikus állapot, hanem egy megtanulható és megosztható készség.

A finnek boldogsága a természettel való szoros kapcsolatukból és az egyszerű életmódjukból fakad.

Ezt a tudást akarják továbbadni egy négynapos szemináriumon, amelyre június 12-15. között kerül sor a Kuru Resortban.

Fotó: Booking.com

Kuru Resort

Fotó: Jussi Hellstén

A Visit Finland a világ minden tájáról várja a jelentkezéseket, a szerencsés résztvevőket pedig szakértők vezetik majd végig négy kulcsfontosságú témán: természet és életmód, egészség és egyensúly, dizájn és hétköznapok, valamint ételek és jólét. A jelentkezési folyamat része, hogy olyan tartalmakat kell készíteni, amelyekből kiderül, miért lehetsz már most is „titokban finn", és meg kell magyaráznod, miért szeretnél részt venni a mesterkurzuson. Még ha nem is választanak ki, a boldogság mesterkurzusára bárki jelentkezhet, aki érdeklődik iránta, amikor a tanfolyam idén nyáron virtuálisan is elérhetővé válik majd.


AMI MÉG ÉRDEKELHET