Tu si spravíte najlepšie fotky z brehu Liptovskej Mary

Populárne plážové kúpalisko na Liptove má toto leto novinku.

Foto: Facebook Plážové kúpalisko Liptovský Trnovec

Vodná nádrž Liptovská Mara je počas leta veľmi vyhľadávanou lokalitou. Mimoriadne obľúbené je najmä prírodné plážové kúpalisko pri autokempingu na jej severnom brehu v časti Liptovský Trnovec. Od Liptovského Mikuláša je vzdialené len 7 kilometrov a dobre dostupné autom, autobusom alebo bicyklom. Toto leto s novinkou navyše.

Leto a Liptovský Trnovec

Prírodné plážové kúpalisko sa nachádza na brehu priehrady Liptovská Mara, ktorá je čo do objemu najväčšou vodnou nádržou na Slovensku. Toto kúpalisko pri campingu Liptovský Trnovec sa rozprestiera na voľnej oddychovej ploche, popri ktorej sa tiahne vodná plocha na kúpanie označená bójami, zabezpečená vodnou záchrannou službou, gastro prevádzkami, sociálnym zázemím i požičovňou vodných športových potrieb, ktoré vám zaručia deň plný zábavy a adrenalínu.

Foto: liptovskytrnovec.eu

„Mara“ je oddávna obľúbeným miestom milovníkov vodných i outdoorových športov. Ponúka tiež dokonalé podmienky pre jachting a windsurfing, možnosť rybolovu, cyklotúry či turistiku v okolí a veľa ďalších možností. Samotnou Liptovskou Marou vás môže previesť aj Loď Mária, ktorá vás zavedie ku kostolíku Havránok, priehradnému múru a späť na pláž. Počas cesty si môžete vychutnať už spomínané Západné a Nízke Tatry či Chočské vrchy. Garantujeme, že z vodnej hladiny sú o niečo iné ako z brehu.

Spomienka s rámikom

Plážové kúpalisko Liptovský Trnovec si pre všetkých návštevníkov tejto lokality pripravilo novú atrakciu, ktorá počas nasledujúcich, najmä letných mesiacov, iste osloví mnohých. Je ňu fotopoint na pláži, ktorý sa nachádza na terase pod bufetom Koliba. Miesto ako stvorené na svieže letné fotografie pri Liptovskej Mare s výhľadom na vodnú plochu a Nízke Tatry v pozadí. Odneste si spomienku v rámiku a doprajte si fajn čas obklopení horskými výhľadmi všade naokolo. Rodinný výlet, víkend v kempe s partiou kamarátov či „len“ ponorenie sa do osviežujúcej vody po horúcom dni na bicykli alebo horskej túre, nezabudnite na tú svoju fotografiu v plážovom rámiku.

Praktické informácie

  • Spoplatnený vstup na plážové kúpalisko je denne od 8:00 do 17:00 hodiny
  • Vstupné počítajte okolo 6 eur na dospelú osobu, po 14:00 lacnejšie
  • Pre aktuálne informácie o campingu navštívte: https://maracamping.sk/
  • O možnostiach dostupných atrakcií v areáli plážového kúpaliska si prečítajte tu
  • Najbližšia čerpacia stanica Slovnaft – Liptovský Mikuláš, Kamenné pole, nákupná zóna medzi diaľnicou D1 a mestom

Sledujte aj naše profily na sociálnych sieťach, aby ste neprišli o žiadne novinky:

Pod menom Drive Slovensko nás nájdete na TikToku, Instagrame, YouTube aj Facebooku.

AMI MÉG ÉRDEKELHET