Home office, amivel bárhová elgurulhatunk

Az irodád ott van, ahol akarod ezzel az új, mozgó irodával: a Nissan NV350 Caravan egyterűjét felszerelték minden kényelemmel és technológiával, ami ehhez kell.

A Nissan legújabb koncepcióautójával nemcsak a munkát pipálhatjuk ki, de utazhatunk is, mindezt a social distancing betartásával, hiszen speciális felszereltségének köszönhetően mozgó irodává alakították.

A Tokiói Autószalonon, a világ legnagyobb egyedi autókat bemutató kiállításán állították ki ezt az átalakított Nissant. Hogy mi van a négy keréken guruló irodában? Egy ergonomikus szék, íróasztal, számítógép, kávéfőző és a kis pihenőkhöz egy tetőterasz.

A Nissan Business Van olyan irodistáknak való, akik megengedhetik maguknak, hogy munkájukat bárhonnan elvégezzék, és erős igényük van az utazásra. Az egylégterű autó egyszemélyes irodává alakítható, a hozzá tartozó telefonos applikáció segítségével pedig tulajdonképpen szabadtéri dolgozó szobává változik, amikor csak szeretnénk.

Az átlátszó polikarbonát padló lehetővé teszi, hogy ha épp egy szép zöld mezőn töltjük a munkaidőnket, úgy a természet színeiből merítsünk extramotivációt. Ha pedig a friss levegőn folytatnánk a munkát, úgy irány a tetőterasz, ahova az autó belsejéből lehet feljutni.

Az modellt úgy alakították át, hogy bármilyen időjárási körülmények között és jóformán minden terepen kényelmes, biztonságos és funkcionális legyen. Ezért többek közt automata árnyékolóval, belső padlóvilágításssal, nagy monitorhellyel és UV-fertőtlenítő rendszerrel ellátott kesztyűtartóval is felszerelték a Caravavant, miközben a mechanikus részletekre is figyeltek. Így a Nissan NV350 Caravan „Business Van" off-road és városi autóként is megállja a helyét.

Kipróbálnád ezt a guruló irodát?

youtu.be

Introducing 2021 Nissan NV350 Caravan // Nissan Office Pod Van the Ultimate Mobile Office
AMI MÉG ÉRDEKELHET