Hasznos appok a következő utazásodhoz

A koronavírus hosszú időre megfosztott minket az utazás élményétől, az oltóanyag megérkezésével azonban végre látszik a fény az alagút végén. Ha fejben már el is kezdtél csomagolni a következő útra, ezekről az ingyenes applikációkról se feledkezz meg.

travel app mobil


1. PackPoint

Fotó: PackPoint

A stresszmentes pakoláshoz ez számít a legjobb alkalmazásnak. Ha általában fejtörést okoz, hogy minden beleférjen a bőröndödbe, a PackPoint profi segítséget nyújt a praktikus csomagoláshoz. Csupán válaszolnunk kell az utazással kapcsolatban néhány egyszerű kérdésre, az app pedig máris egy személyre szabott listát készít, figyelembe véve az időjárás-előrejelzést, a tevékenységi köröket, sőt akár még a közelben fellelhető mosodai lehetőségeket is. Mindemellett a PackPoint által létrehozott lista könnyedén és egyszerűen szűkíthető vagy éppen bővíthető.

2. GasBuddy

Fotó: gasbuddy.com

A GasBuddy alkalmazás az autós utazók legjobb barátja. Egyetlen célja, hogy megtalálja számunkra a legközelebb elérhető és a legolcsóbb üzemanyagot. Ezzel a rendkívül hasznos appal – ha sürgős tankolásra van szükségük – azonnal rákereshetünk a közelben található benzinkutakra.

3. LoungeBuddy

Fotó: www.loungebuddy.com

A LoungeBuddy hozzáférést kínál a reptéri prémium lounge várókhoz szerte a világon, függetlenül attól, hogy melyik légitársasággal és melyik osztályon utazunk. Ha az applikációban létrehozzuk az utazásunkat, megmutatja, mely reptéri lounge területekhez van ingyenes hozzáférésünk, attól függően, hogy utazásunk során mely reptereket érintjük majd. A LoungeBuddy ahhoz is hasznos tippeket ad, miként vásárolhatók meg a nem elérhető várók szolgáltatásai.

4. LiveTrekker

Fotó: www.livetrekker.com

Aki szereti alaposan dokumentálni utazási élményeit, a LiveTrekker alkalmazást imádni fogja. A LiveTrekker nem más, mint egy interaktív útinapló, ami lehetőséget ad arra, hogy élményeinket térképekkel, képekkel, videókkal dokumentáljuk és megosszuk azokat ismerőseinkkel.

AMI MÉG ÉRDEKELHET