Hotelszoba az autódban

Megújultak az integrált Carado lakóautók. Mi beköltöznénk!

Fotó: Carado.com

Számos különleges modellel ünnepli 15. születésnapját a kemping- és lakóautókat készítő Carado. A kitűnő ár/érték arányáról ismert német vállalat a kínálatában szereplő összes járműből készít Edition15 elnevezésű speciális kivitelt, amelyekbe akár 18 extra felszerelést is beépítenek.

www.instagram.com

A legfontosabb újdonság azonban a teljesen integrált felépítményű I338, I447 és I449 modellek ráncfelvarrása. A Fiat által biztosított technikai alapokon nyugvó csúcskategóriás lakóautók új LED-es fényszórókat és átrajzolt hűtőrácsot kaptak, a belső térben pedig még jelentősebbek a fejlesztések.

www.instagram.com

Mindhárom kivitel szériában kínálja a start/stop funkciót, a tempomatot, a két első légzsákot és a vezetőfülke légkondícionáló-berendezését. Opcionálisan bőrbevonatú kormánykerék és sebességváltógomb, valamint digitális műszerfal, multifunkciós volán, automata klímaberendezés, elektromos parkolófék és indukciós telefontöltés is rendelhető.

www.instagram.com

A négy- vagy ötszemélyes lakótérben tovább javítottak az összeszerelési minőségen, plusz polcokat és pohártartókat helyeztek el, valamint számos új rakteret alakítottak ki. Mindez a már meglévő kényelmi funkciókat egészíti ki, hiszen a Carado integrált lakóautójában egyebek mellett nagyméretű hűtőszekrény, tv-csomag és szennyvíztartály gondoskodik az utazók komfortjáról.

Ezt kell tudni róla

www.instagram.com

MEGHAJTÁS

2,3 literes, 120 lóerős Fiat motor

MAGASSÁG

2,93 méter

HOSSZÚSÁG

6,98 m (I338)

7,41 m (I447 és I449)

AMI MÉG ÉRDEKELHET