DR. JONES, VITAJTE! PO INDYHO STOPÁCH OKOLO SVETA

Populárny archeológ a dobrodruh sa vracia na filmové plátno už po piaty raz. Indiana Jones a nástroj osudu sľubuje poriadnu dávku zábavy! Nezameniteľný šarm Harrisona Forda, elektrizujúce napätie, záhady a fascinujúce scenérie by mali byť zárukou výnimočného filmového zážitku.

Foto: Disney

Kultová filmová séria nestráca na popularite ani po vyše 40 rokoch od uvedenia prvej z dobrodružných výprav Indiana Jonesa. Harrison Ford získal úlohu šarmantného archeológa už ako hollywoodsky lámač sŕdc. A táto rola mu nesporne patrí aj po viac ako štyroch dekádach od premiéry.

Pôvodne trilógia Indiana Jonesa

Foto: Shutterstock

Pôvodne trilógia, ktorej jednotlivé časti (Dobyvatelia stratenej archy z roku 1981, Chrám skazy z roku 1984 a Posledná križiacka výprava z roku 1989) sa nakrúcali v Nemecku, Taliansku, Francúzsku, Jordánsku, Anglicku či Tunisku, bodovala po celom svete. A zásadne zmenila vnímanie dobrodružných hrdinov.

Prekoná piate pokračovanie štvrtú časť?

www.youtube.com

INDIANA JONES (2023) oficiálny trailer (SVK dabing)

Na štvrté pokračovanie série si museli fanúšikovia počkať až do roku 2008, no Kráľovstvo krištáľovej lebky ich očakávania nenaplnilo. Hoci film zarobil 785 miliónov dolárov, nestal sa najpopulárnejšou časťou ságy. Piaty a zároveň posledný diel série tak môže napraviť jej pošramotenú reputáciu.

AMI MÉG ÉRDEKELHET