Kevin Costner lehet az idegenvezetőd Amerikában

Az Oscar-díjas színész utazási applikáción mesél híres épületekről, emberekről, helytörténetről.

Fotó: Getty Images

Ha netalántán egy igazi amerikai road tripre adnád a fejed, ez az alkalmazás igen autentikus és szórakoztató társad lesz.

Hogy mit csinál mostanában a 90-es évek egyik legnagyobb filmsztárja, Kevin Costner? Néhány hollywoodi mozifilm után most inkább sorozatokban szerepel, melyek közül aktuálisan a Yellowstone épp fut is a Paramount csatornán, ha egy kis USA-életérzésre vágynánk. Ha azonban mélyebb érdeklődést mutatunk az ország irányába, érdemes szert tenni arra az applikációra, melyhez a színész a nevét adta. Igaz, a HearHere alkalmazás egyelőre csak az App Store-ban érhető el, így idén még biztosan csak az almás felhasználók kiváltsága marad ez a vonzó kis tudástár, amelyben az érdes hangú színész kalauzol végig bennünket Amerikán.

Fotó: Instagram

Kevin Costner, az applikáció társalapítója imád utazni. Ahogy ő fogalmaz:

„Szeretem a történeteket. Én vagyok az az ember, aki mindig megáll a történelmi helyeken az út mellett, amivel a többi autóban ülőt kikészítem. De éppen ez a folyamatos kíváncsiság az, ami miatt a HearHere szerintem remekül működik: úgy ad kielégítő válaszokat a környékről, hogy közben nem kell elhagynod az autódat."

Ez utóbbi azért fontos, mert ahogy mi magyarok is, idén sok amerikai is országon belül utazik, és ha elkerülhető, nem is szállnak repülőre, inkább hosszú autós vakációkat szerveznek. Őket segíti az applikáció, amely egyelőre 1500 sztorit tárol. Ezekben főleg a nyugati part városait és államait dolgozták fel (Kalifornia, Oregon, Washington), és podcast szerűen hallgathatod az autóban az idegenvezetést. A HearHere fejlesztőinek az a céljuk, hogy jövőre Androidon is elérhető legyen az alkalmazás, és addigra már 10 ezer történettel szeretnék lefedni az egész Egyesült Államok területét.

Kevin Costner hangja sokkal jobb élmény, mint egy GPS-robot, ami csak a címhez vezet el:

www.instagram.com

Login • Instagram


AMI MÉG ÉRDEKELHET