Najväčšie kúpele sveta: Therme Erding

Miesto, kde si nasadíte okuliare virtuálnej reality a spustíte sa s nimi po reálnom tobogane.

Foto: Therme Erding

Asi päť hodín jazdy autom z Bratislavy, v blízkosti Mníchova, sa nachádzajú najväčšie kúpele sveta, Therme Erding. Ich kombinácia relaxu a zábavy zaujme všetky vekové kategórie a tak sa tam smelo môžete vydať s celou rodinou – tí, ktorí potrebujú sa tam „vybláznia“, tí ktorí hľadajú relax si tam oddýchnu.

Raj pre milovníkov wellness a saunovania

Therme Erding ponúkajú nespočetné množstvo termálnych bazénov, saunových svetov a relaxačných zón. Tunajšie teplé termálne pramene majú liečivé účinky na vaše telo aj myseľ.

Foto: Therme Erding

Saunový svet je rozdelený na rôzne tematické sauny - klasickú fínsku, parnú, či exotické tematické sauny, dopĺňajú ruská Banja, jazerná sauna so slnečnou terasou, severská Kelo sauna, alpský Alpenstadl, citrusová, ružová, či stredomorská sauna Villa Toscana. Celkovo 35 výberov, kde sa môžete doslova „usaunovať“ do vyčerpania.

Tobogány a aquapark pre celú rodinu

Pre tých, ktorí hľadajú adrenalínové dobrodružstvá, sú Therme Erding vybavené jedným z najväčších a najpestrejších akvaparkov na svete. S 28 toboganmi, medzi ktorými nájdete rýchlostné šmýkačky aj rodinné tobogany, je tu zábava zaručená pre každého. Akvapark je ideálnym miestom pre rodiny s deťmi, ale aj pre tých, ktorí sa chcú vyblázniť a zabudnúť na starosti všedného dňa. Pre oddych si k tomu pripočítajte 40 bazénov

Virtuálna realita: Budúcnosť toboganov

www.youtube.com

Weltneuheit: Virtual Reality-Rutschen | Therme Erding | Galaxy Erding

Jednou z najväčších atrakcií, ktorú Therme Erding ponúkajú, je jedinečné spojenie virtuálnej reality a toboganov. Ako prví na svete zaviedli VR tobogany, kde si môžete nasadiť VR okuliare a počas jazdy zažiť fantastické dobrodružstvá vo virtuálnom svete. Predstavte si, že sa spúšťate toboganom a zároveň prechádzate magickými krajinami alebo letíte vesmírom. Tento inovatívny zážitok je jedinečný a určite ho musíte vyskúšať.

Čo robiť v okolí? 

Therme Erding sú ideálny záver vašich dobrodružných výletov do okolia. Čo môžete zažiť je napríklad:

Foto: Therme Erding

Sledujte aj naše profily na sociálnych sieťach, aby ste neprišli o žiadne novinky:

Pod menom Drive Slovensko nás nájdete na TikToku, Instagrame, YouTube aj Facebooku.

AMI MÉG ÉRDEKELHET