Jó ötlet gyerekkel menni Vegasba?

Mindenesetre szuper gyerekes programokat találni. Például nem túl hagyományos múzeumot!

Las Vegas
Fotó: Shutterstock
Ha az ember nem járt még Las Vegasban, nehéz elképzelni, hogy a kaszinóasztalok és az esti előadások mellett gyerekbarát programokat is lehet itt találni, pedig a törpék és tinédzserek imádnák az óriás akváriumot és az interaktív múzeumot is. Ha otthon akarjuk hagyni őket, meg ne mutassuk nekik, hogy miből maradnak ki!

Igaz, hogy Las Vegas megálmodói és szolgáltatói főleg a felnőtteket célozzák meg a milliónyi kaszinóval és játékteremmel, de ma már rengeteg olyan lehetőség is van, amelyekkel élve a kisgyerekes családoknak sem kell csupán a hotel programjaira, animátoraira alapozniuk egy egész nyaralást. Látványos show-k, vidámparkok, tematikus, edukációs programok várják a kicsiket, hogy nekik is élményekkel teli legyen az amerikai vakáció.

Ha a mindenség titkait kutatnák

www.youtube.com

DISCOVERY CHILDRENS MUSEUM IN LAS VEGAS ♡ DISCOVERY CHILDRENS MUSUEM WALKTHROUGH 2022

A Discovery Children’s Museumban a kis felfedezők művészetekkel és természettudományokkal ismerkedhetnek, kézműveskedhetnek, a gyakorlatban is kipróbálhatják, amit ott tanulnak és kísérletezhetnek kedvükre. A legkisebbektől az iskolás gyerekekig itt mindenki talál a korának megfelelő szórakozást, többek közt olyan tematikus kiállításokat, mint a varázslók hete vagy a Föld napja program.

Minden gyerek álma: Shark Reef Aquarium

Fotó: Shutterstock

A Shark Reef Aquariumban a látogatók etethetik a rájákat és más vízi állatokat a hatalmas akváriumokban. A Mandalay Bay üdülőközpontban található parkban a vendégek több ezer tengeri élőlényt láthatnak, és belenyúlhatnak az ún. Touch Poolba, ahol kifejezetten veszélytelen állatok laknak, vagy megfigyelhetik a cápákat etetés közben.

Szabad esni: Vegas Indoor Skydiving

Fotó: Facebook

A Vegas Indoor Skydiving teremben a gyerekek és a felnőttek is kipróbálhatják az imitált szabadesést egy erre kialakított szélcsatornában. Egy kitétel van, a gyerekek súlyának 18 kg felett, a magasságának pedig 134 cm felett kell lennie ahhoz, hogy kipróbálhassa ezt az izgalmas programot. Egy rövid oktatás után már be is öltözhetünk és a trambulin aljú, kipárnázott csőben kipróbálhatjuk, milyen lehet az ejtőernyőzés. Minden bizonnyal ez lesz az egész Las Vegas-i utazás legemlékezetesebb pontja... Na ki tud (mer) repülni?

Charlie és a csokigyár a valóságban

Fotó: Shutterstock

Ha csoki, akkor Las Vegas! Ezt még sosem hallottad? Furcs, pedig a Hershey's édességgyár a világ egyik legjobb csokimúzeumát éppen Las Vegasban építette fel. A Hershey's Chocolate Worldben minden a csokiról, drazséról, cukorról szól, de ötletes tálalásban. Nincs gyerek (és felnőtt), aki ne tátott szájjal lépne be ebbe a csokiszentélybe! A látogatók megtanulják, hogyan készül a csokoládé, saját cukorkát készíthetnek, maguk választhatják ki a hozzávalókat és megtervezhetik a csomagolást is.

Klasszik, fedett vidámpark

www.youtube.com

Adventuredome Indoor Theme Park | Full Tour & Review

Láttál már teljes egészében fedett, falu méretű, légkondicionált vidámparkot? Nos, a Las Vegas-i utazásod alatt lehetőséged lesz kipróbálni. A Circus Circus szórakoztató központ ad otthont az Adventuredome-nak, egy öthektáros fedett szórakoztató parknak, klasszikus játékteremmel, hullámvasutakkal, dodzsemmel, mászófallal, lézerharc-pályával, körhintákkal és minigolffal, és ha már Circus Circus a hotel és kaszinó neve, akkor nyilván akrobataelőadásokkal is készülnek. Ez a park rengeteg féle szórakozásra ad lehetőséget, akár egy egész napot is rászánhatunk.


AMI MÉG ÉRDEKELHET