Ami ez első osztálynál is jobb: luxuslakosztályok a Singapore Airlines-nál

Ki ne vágyott volna még arra, hogy repülés közben se kelljen kompromisszumokat kötnie a kényelem terén? A szingapúriak valóra váltották az álmainkat.

A szingapúri légitársaság járatain nem kell osztozni a személyes terünkön, nem kell kompromisszumot kötni az alvásnál és normális éttermi fogásokat választhatunk. Mintha csak a földön lennénk!

Fotó: Singapore Airlines

A hat első osztályú lakosztály mellett a Singapore Airlines New Yorkba közlekedő Airbus A380 gépén 78 Business osztályú, 44 Economy Premium és 343 Economy ülést találunk még. A leginkább luxusjachtok belsejére emlékeztető új légi lakosztályok félprivát szobái akár egybe is nyithatók a mellettük lévő lakosztállyal, hogy a pár két tagja közös élettérben aludhasson. A tolóajtókon megközelíthető lakosztályokban egy forgatható és ledönthető ülést és egy ágyat (vagy dupla ágyat, a két szoba összevonásával) találunk, valamint ruhásszekrényt és 32 colos érintőképernyőt.

Fotó: Singapore Airlines

Minden utas saját pizsamát és papucsot kap, valamint Bang&Olufsen márkájú, zajszűrős fülhallgatót és a francia Lalique luxusmárka termékeiből összeállított kozmetikai és tisztítócsomagot. A fürdőszoba a pipereasztallal szintén egy luxusszállodát idéz, a lakosztály funkciói pedig táblagépről irányíthatók.

Fotó: Singapore Airlines

A minden apró részletre kiterjedő figyelem a kézipoggyászok számára kialakított szekrényke (azokat így nem kell a padlón hagyni) mellett abban is megnyilvánul, hogy az első osztályon utazók választhatnak, hogy a Dom Pérignon vagy a Krug pezsgőmárka kínálatából kívánnak fogyasztani. A főétkezéseket eredeti kínai porcelánban szolgálják fel, és a menüt még felszállás előtt megrendelhetjük.

AMI MÉG ÉRDEKELHET