Gyerekkel utazol? Ezzel a trükkel semmit nem fogsz otthon felejteni

Egyszerű és nagyszerű.

bőröndbe pakolás

A nyaralást megelőző csomagolás a legtöbbször stresszes feladatnak bizonyul, főleg, ha a gyerekek cuccait is nekünk kell összeszednünk. Az alábbi praktika azonban segítségünkre lesz, hogy mindent magunkkal vigyünk, amire szükségünk lesz.

Jordan Martin négygyermekes anyukaként gyakran készít olyan tartalmat TikTokra, amelyben különböző hasznos tippeket oszt meg követőivel. Nemrég a gyerekek holmijának összepakolása kapcsán publikált egy videót, amely hamar elnyerte sokak tetszését.

Csomagolási trükkjének első lépése, hogy elővesz egy négyfiókos műanyag komódot.

Martin ezután nekilát, hogy a külön fiókokba dobálja a gyerekei holmijait – pólókat, rövidnadrágokat, alsóneműket és minden egyebet.

www.tiktok.com

My brain needs a 24hr break after this #momsoftiktok #momof4 #momoffour #fyp #fypviral #fypppppp #trending #mama #boymom #girlmom #southern #familyof6 #southernmama #discover #momlife #momtok #fypツ #foryoupage #youngmom #lifestyle #kidsoftiktok #summer #beach #travel #packing
Ezt majd akkor rendezzük el, ha odaértünk a szállásra

– teszi hozzá a videó készítője. Miután bepakolt a fiókokba, Martin elővesz néhány átlátszó csomagolótasakot, amelyekbe piperecikkeket, sebtapaszokat és gyógyszereket számára pakol.

Ez a fajta pakolás tökéletes módja annak, hogy egyből megtaláljuk, amire útközben szükségünk van.

Ezeket aztán egy nagyobb szállítóládába teszi, amelybe törölközőket, pelenkákat, naptejet és néhány strandjátékot pakol.

Ezt is nézd meg! Utazol? Ez a legfontosabb, amit be kell pakolnod a bőröndbe

Több kommentelő kifejezte, mennyire hálás ezért a pakolási ötletért. Egyikőjük még tanácsot is adott, hogyan lehetne tovább fejleszteni a módszert.

Távolítsuk el a kerekeket és a fogantyút a bőröndről, majd szereljük a komódunkra.

Éjszakai vezetés

Martin egy másik bevált trükköt is elárult. Szerinte sokkal jobb és nyugodtabb gyerekes anyukaként éjszaka útnak indulni:

Sokkal szívesebben vezetek éjszaka, amikor könnyedén el tud aludni a legkisebb gyermekünk.

Forrás: Travel + Leisure

AMI MÉG ÉRDEKELHET