A Bonus klub után jön a Slovnaft Move. Mi változik?

telefon
Fotó: Shutterstock

A Slovnaft töltőállomások eddigi hűségprogramja, a Bonus klub húsz éven át működött – sikeresen. 2023 februárja azonban nagy változást hozott. Az új, teljesen digitális hűségprogramról, a Slovnaft Move-ról a SLOVNAFT kiskereskedelmi igazgatójával, Reicher Tímeával beszélgettünk.

​​Hogyan született meg az új hűségprogram, a Slovnaft Move?

Fotó: molgroupcards

Bátor, fontos lépésre szántuk el magunkat. Az új program bevezetését komoly odafigyelés kísérte, hiszen az előző hűségprogramnak több mint 600 ezer résztvevője volt. A terveken kilenc hónapon át dolgoztunk, sokat tanultunk a MOL-csoportos kollégáinktól. Új megközelítésekre volt szükség, a megszokottól teljesen eltérő gondolkodásmódra kellett átállnunk.

Miért döntöttek úgy, hogy megváltoztatják az eddigi hűségprogramot?

Stratégiánkkal összhangban hűségprogramunkat is szerettük volna digitalizálni, ennek köszönhetően ügyfeleinknek teljesen új vásárlási élményben lehet részük. A digitális környezetnek köszönhetően olyan személyre szabott ajánlatokat kínálhatunk ügyfeleinknek, melyek vásárlási szokásaikat is figyelembe veszik. Erre pedig nagy igény mutatkozik.

​Ez azt jelenti, hogy a plasztikkártya már a múlté?

Fotó: Slovnaft

A plasztikkártyák kivezetése kihívásnak bizonyult. A Slovnaft olyan közismert márkának számít, mely ügyfeleinek széles spektrumát képes megszólítani, azokat is, akik a plasztikkártyán nőttek fel. A kártyák azonban kommunikációra nem alkalmasak. A tisztán digitális formára való áttéréssel kapcsolatos aggályaink végül nem igazolódtak be. Az új rendszer már most több mint háromszázezer tagot számlál.

Miben különbözik a Slovnaft Move platform az előző programtól?

A Slovnaft Move sok játékos elemet, például kaparós kuponokat vagy nyereményjátékokat használ. A legalapvetőbb változás azonban a kedvezményszerzés módjára vonatkozik. Az ügyfelek már csupán gyűjtik a pontokat, s a program négy hűségszintjén kerülhetnek fokozatosan magasabbra. Ezek közül valamennyi egyre értékesebb rendszeres és rögzített kedvezménnyel jár. Mindennek köszönhetően hűséges ügyfeleink jutalmazása sokkal hatékonyabb lehet, mint korábban. Nem utolsó sorban a program részét képezik azok a kampányok is, melyek keretében arra törekszünk, hogy ajánlataink minden tekintetben összhangban legyenek az adott ügyfél preferenciáival.

​Az új rendszerbe újra kell regisztrálni?

Ez egy teljesen új törzsvásárlói program, ezért új regisztrációra van szükség. Az applikáció letöltése és a regisztráció után azonnal ötven pont jutalom jár. Ha korábban a Bonus klub tagja volt, és a regisztráció keretében megadja Bonus kártyája számát, a Slovnaft Move-ban további 400 pontot kap. A programba való regisztrációt követően egy ingyenes finom kávén kívül prémium üzemanyagaink árából literenként 10 centes kedvezményt vehet igénybe, előnyös áron választhat hotdogkínálatunkból vagy kedvezményesen juthat hozzá ablakmosó folyadékhoz, illetőleg autómosó programjaink egyikéhez.

Related Articles Around the Web
AMI MÉG ÉRDEKELHET