Slovnaft üzemanyagkártyák: a legkényelmesebb megoldás

Európa nagy részén és persze itthon is a legpraktikusabb módszer a céges tankoláshoz.

Pénztári blokkok kényszerű gyűjtögetése helyett áttekinthető havi számlázás, feltöltött kredit és komfortos ügyféltámogatás. Mindezt és a praktikus MOL Group üzemanyagkártyák nyújtotta további előnyöket immár 30 éve jól ismerik a szlovákiai kis- és nagyvállalatok.

Fotó: Slovnaft

A Slovnaft kínálatában az üzemanyagkártyák két alaptípusa szerepel. Európai utakhoz optimális választás a MOL Group GOLD EUROPE kártya, melyet 15 országban, csaknem 6000 töltőállomáson fogadnak el. Magyarországon, Romániában, Szlovéniában és Szerbiában a MOL hálózatában, Csehországban ezen kívül Pap Oil töltőállomásain is használható. A kártyát Horvátországban az INA és a Tifon, Bosznia-Hercegovinában pedig az Energopetrol és a HoldINA hálózatában fogadják el. Lengyelországban és Ausztriában a partner töltőállomásokon fizethet vele, Franciaországban, Németországban, Belgiumban, Luxemburgban és Hollandiában pedig a TOTAL hálózatában. A MOL Group GOLD EUROPE üzemanyagkártya halasztott fizetési rendszerű, azaz a kártyatulajdonos a vásárlásokról havi elszámolású, részletes számlát kap, melyet bármikor megtekinthet és ellenőrizhet a Kártyaközpontban.

Amennyiben csak Szlovákiában közlekedik, a halasztott elszámolású SLOVAKIA vagy a feltöltött kredittel használható PREPAID kártyák közül érdemes választania. A Slovnaft valamennyi töltőállomásán mindkét kártyát elfogadják.

Az üzemanyagkártyával nemcsak a tankolás, hanem a töltőállomásokon vásárolt árucikkek és az igénybe vett szolgáltatások is kifizethetők, a kártyaadatok továbbá összeköthetők a GPS-szel és a hozzáadottérték-adó (DPH) visszaigénylésére is használhatók.

Bővebb tájékoztatás a www.molgroupcards.com/sk oldalon található.

AMI MÉG ÉRDEKELHET