Dostaňte Števa do hry!

Kým Štefan Svitko bojuje za čo najlepšie umiestnenie na tohtoročnom Dakare, vy môžete zabojovať zaňho. A to veľmi jednoducho – zahlasujte za to, aby vývojári hry Dakar Desert Rally zahrnuli Štefana Svitka ako jedného z jazdcov, v ktorého mene môžete jazdiť na Dakare cez svoju hernú konzolu.

Foto: Slovnaft

Sotva si dokážeme predstaviť, aké to je jazdiť na najťažšej rely sveta, na Dakare. Jeden z mála Slovákov, ktorý to vie, je štrnásťnásobný účastník tejto súťaže a hviezda Slovnaft Rally Teamu, Štefan Svitko. Vy sa k tomuto prostrediu môžete dostať najlepšie hernou simuláciou.

Dakar Desert Rally

www.youtube.com

YouTube

Či už vlastníte hraciu konzolu Playstation alebo Xbox, môžete si zakúpiť hru s názvom Dakar Desert Rally. Najepickejšiu rely sveta si tak zajazdíte vo vernej simulácii, na autách, štvorkolkách, kamiónoch alebo motorkách. A to pod profilom jedného zo skutočných jazdcov v profile multiplayer online s reálnymi ľuďmi vo svete alebo ako single player v offline hre. Ponúkne sa vám 30 etáp z posledných troch ročníkov Dakaru a vy si ich zajazdíte bez obmedzení ciest. Striedať sa vám bude tak počasie, ako aj deň a noc, proste – všetky úrovne, ako na naozajstnom Dakare. Chýba už len jediné – možnosť vybrať si Števa Svitka ako svojho jazdca.

Števo patrí do hry

Foto: Slovnaft

Štefan Svitko sa môže hrdiť jedným z titulov, ktorý má len málo jazdcov tejto rely. Dakarská legenda sa udeľuje len tým najlepším a najstabilnejším jazdcom a Števo sa týmto titulom môže pýšiť od roku 2021. A napriek tomu, že sa takmer jeden a pol desaťročia pravidelne objavuje a umiestňuje na vysokých priečkach, v hre si ho ako jazdca nemôžete zvoliť. Aj preto sa jeho generálny partner, spoločnosť Slovnaft, rozhodla urobiť verejný apel na vývojárov hry, aby Števo bol medzi jazdcami, za ktorých môžete v hre Dakar Desert Rally jazdiť. A čím viac Slovákov a Sloveniek sa do hlasovania zapojí, tým väčšia šanca, že Slovensko, jeho dakarská legenda a Števo Svitko budú jazdiť Dakar nielen v januári, ale po celý rok.

Zapojíte sa veľmi jednoducho - stačí pridať a poslať svoju e-mailovú adresu cez https://www.stefansvitko.com/hra/ a Števo je zas o krok bližšie k tomu dostať sa do hry.

AMI MÉG ÉRDEKELHET